un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 6 iunie 2022

6 Jun 2022  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

  4 comentarii

 1. Ce m-as face fara stiri despre tehnologie. Am fost plecat in concediu in ultima vreme, dar din sumarele astea zilnice am reusit sa nu uit de un joc gratis pe Epic Games si eventul Apple de azi.

  Multumesc!

    (Citează)

 2. Nu sunt sigur, dar lista must carry nu pare o idee buna pentru ca obliga la perpetuarea unor posturi care au deja audienta in dauna unor posturi noi care nu au publicul format inca.

  Este evidenta favorizarea televiziunilor care au deja cota de piata si pare mai curand legalizarea unui oligopol asupra opiniei publice decat asigurarea accesului echitabil la informatie.

    (Citează)

  • De fapt scopul must carry este lupta impotriva monopolurilor. Eu am un post de televiziune important si vad ca postul tau concurent incepe sa imi fure din audienta. Si atunci ce fac? Ma duc la distribuitor si ii cer sa scoata postul tau din grila, ca sa ramana doar al meu.

     (Citează)

  • Plus ca de obicei piata functioneaza invers: Cablistul plateste televiziunii bani daca vrea sa o retransmita (daca nu e in must carry, iar astea mari generaliste au cam iesit).

   Dar e amuzant au adaugat la finalul propunerii de lege treaba cu gruparea pe categorii, care e un update facut pentru Adrian Sarbu cu Aleph news.

   Pentru ca Digi a decis sa il bage pe Aleph news langa canalele de stiri gen Aljazeera, CNN, Etc si nu langa Digi, Realitatea, Antena 3.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus