un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 23 iunie 2022

23 Jun 2022  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Pe lângă: Hotelul Athenee Palace Hilton ar putea deveni un Intercontinental.

    13 comentarii

  1. Europol nu arestează, ca nu are puteri coercitive. Politia olandeza arestează. In cazul de față.

      (Citează)

  2. ”guvernul trebuie să îşi facă partea pentru a crea un mediu în care să continuăm să investim”
    asta nu prea suna a reproiectare de business

      (Citează)

  3. AR mi se pare cea mai tare chestie. Pacat ca hardware-ul e inca departe. Daca Apple scoate ceva acceptabil (adica undeva intre ochelari normali si Hololens, mai departe de Hololens) s-ar putea sa cumpar.

    Astia cu telefoanele continua cu gimmicks. Plm, desi tehnologia exista, n-a scos nimeni un telefon cum as vrea eu: tot un ecran, fara nici un buton, fara nici o perforatie, fara nici un notch. Nu inteleg de ce, toate componentele sunt acolo, macar sa faca unul ca POC. Nu nene, Apple se da cu curul de pamant ca i-au luat Lightning-ul de la gura, fostul de la OP face invitatii iar chinezii scot 50 de telefoane same-same, but different, but same.

      (Citează)

  4. Caz grav de discriminare:
    “UKHSA, Agenția de securitate sanitară a Marii Britanii, transmite că bărbații homosexuali și bisexuali prezintă un risc crescut de a se infecta cu virusul variolei maimuței, astfel că recomandă ca aceștia să fie imunizați cu serul antivariolic Imvanex”

      (Citează)

  5. Alexandru:
    Nici Politia Olandeză nu arestează. Un judecător dispune arestarea preventiva!

    Prietene, inițial am zis sa ma abțin, dar nu pot. Nu pot. Daca nu faci diferenta intre arestare propriu-zisa “officers cuffed eight men ” si emiterea mandatului de arestare care e o procedură admistrativ-juridica atunci abține-te de la comentarii eronate. Si nici macar nu ai citit articolul. Omul asta , Radu, daca nu stie macar pune un link sa ne dumirim singuri.

      (Citează)

  6. NothingPhone-ul mi se pare ca ii o mare tzeapa gen Theranos.

    Prea mult mister, drama si suspans.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus