un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Știri despre tehnologie – 17 iunie 2022

17 Jun 2022  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

 

  4 comentarii

 1. referitor la stirea cu Microsoft : La noi Libra Bank anunta deja intervalul de salariu pentru fiecare post la angajare. Mergi pe site, intri pe cariere si le gasesti. Nu si pentru cei deja angajati, dar tot e un pas inainte :-)

    (Citează)

  • De curiozitate am verificat daca e asa. Nu am fost dezamagit. Intervalele sunt de tipul X-2X+. Adica irelevant. Le-au pus sa fie puse, sa para ca e o companie mai smechera decat altele sau sa amageasca prostii ca “vai as putea sa iau pana la 2X, hai sa aplic”, doar ca nu.

     (Citează)

  • Eu cred ca este bine si daca ai intervalele acestea. Adica data tu esti foarte pregatit si ai vrea un salariu de 3X, stii ca nu este cazul sa aplici acolo.

     (Citează)

  • Noi suntem gata. Tu ești?
   Mai sunt doar câteva zile până la sosirea noului serviciu PlayStation Plus!
   Dacă ai nevoie de o reîmprospătare a tuturor detaliilor, citește aici.

   Îți prezentăm… Noul tău abonament!
   Abonamentul tău va fi transferat automat într-un plan PlayStation Plus Essential – păstrând accesul la toate beneficiile PlayStation Plus de care te bucuri astăzi – cu excepția cazului în care îl lași să expire înainte de 23 iunie.

   Taxa ta de abonament nu va crește și datele de plată nu se vor modifica, cu excepția cazului în care alegi să faci tu însuți modificări la planul de abonament sau la frecvența plăților. Vei păstra orice perioadă de abonament cumulată pentru care ai plătit deja.

   Vrei să treci la un abonament superior?
   După finalizarea transferului, vei putea trece cu ușurință la un plan PlayStation Plus Extra sau Premium. Pentru a face acest lucru, va trebui să plătești diferența dintre planul tău existent și planul la care vrei să treci, ajustată pentru perioada rămasă din ciclul tău de plată.

   Citește mai jos care sunt beneficiile incluse în fiecare plan!

   PLANUL TĂU: PlayStation Plus Essential

   Oferă aceleași beneficii grozave pe care le au în prezent membrii PlayStation Plus, cum ar fi:

   Jocuri care pot fi descărcate lunar
   Conținut și reduceri exclusive
   Spațiu de stocare în cloud pentru jocuri salvate
   Acces la multiplayer online
   Share Play
   Ajutor pentru joc (numai pe PS5)
   Colecția PlayStation Plus (numai pe PS5)

   Prețuri: 40,00 RON în fiecare lună / 105,00 RON la fiecare 3 luni / 269,00 RON la fiecare 12 luni.

   PlayStation Plus Extra

   Oferă toate beneficiile din planul PlayStation Plus Essential și adaugă acces la Catalogul de jocuri* uriaș, care conține până la 400 de jocuri pentru PS4 și PS5. Descarci și te joci când vrei, inclusiv:

   Assassin’s Creed Valhalla
   Red Dead Redemption 2
   Demon’s Souls
   NBA 2K22
   Marvel’s Spider-Man
   Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

   Prețuri: 62,00 RON în fiecare lună / 168,00 RON la fiecare 3 luni / 450,00 RON la fiecare 12 luni. După lansarea noului serviciu, poți trece la un abonament superior în orice moment.

   PlayStation Plus Premium

   Oferă toate beneficiile din planurile PlayStation Plus Essential și Extra și adaugă:

   Până la 340* de jocuri extraordinare și atemporale din Catalogul clasic:
   Joacă jocuri PS3 selectate prin redare în stream**, inclusiv:
   Rain
   Ratchet & Clank: A Crack in Time
   Castlevania: Lords of Shadow 2
   Bucură-te de jocuri din generațiile PlayStation original, PS2 și PSP – titluri selectate disponibile pentru redare în stream** și descărcare – inclusiv:
   Tekken 2
   Jak 3
   Borderlands The Handsome Collection
   Acces la redare în stream prin cloud** la majoritatea titlurilor pentru PS4 din Catalogul de jocuri*
   Versiuni de probă cu durată limitată pentru titluri noi selectate, inclusiv:
   Horizon Forbidden West
   Uncharted: Legacy of Thieves Collection
   Tiny Tina’s Wonderland

   Prețuri: 76,00 RON în fiecare lună / 210,00 RON la fiecare 3 luni / 550,00 RON la fiecare 12 luni. După lansarea noului serviciu, poți trece la un abonament superior în orice moment.

   NOTĂ: Redarea în stream prin cloud este oferită în țările/regiunile unde PlayStation Now este disponibil în prezent, plus 11 noi țări.*** Membrii PlayStation Plus Premium pot reda în stream jocuri folosind consolele PS4 și PS5 și PC-ul.****

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus