un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 15 iunie 2022

15 Jun 2022  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

Pe lângă: Lumea stă la coadă la bănci în China. Asta nu e niciodată o știre bună. Mai multe bănci au blocat plățile și retragerile de bani.

Pe lângă: Lista schimbărilor fiscale și de impozitare.

Cazurile covid nu vor mai fi raportate zilnic, ci săptămânal.

    8 comentarii

  1. Aș fi crezut că lumea nu mai pune botul la știrile cu baterii revoluționare. Țin minte cum și acum 10 – 15 ani citeam prin Chip despre bateria care ar ține nu știu câți ani, dar uite că nu a mai apărut…

      (Citează)

  2. Asta suna bine din articolul despre baterii:

    Another battery experimenter, Enevate, is developing a porous, sponge-like silicon anode, and said it’s already working with several EV makers to get its battery, which it claims can go 400km on a five-minute charge, into unspecified 2024 models. Enevate investors include car makers Renault, Nissan, and Mitsubishi.

      (Citează)

    • Sunt amuzante articolele astea “tehnice” in care se folosesc termeni pe care teoretic ii poate intelege oricine, dar practic nu spun nimic concret.
      Ce inseamna 400 km la o incarcare de 5 minute? Cati kWh se incarca in cele 10 minute si ce procent din capacitatea totala a bateriei reprezinta?

        (Citează)

  3. hai sa lasam politicienii in pace pt 10 lei benzina, nu ne mai intereseaza cand toti ne luam ielectrice cu range 2k km si incarcare in 3 secunde, de ii faci gelosi pe aia de la f1 cu pitstop.
    semnat
    un postac psd (neplatit, sa mi dea si mie cineva revolutu lor sa le cer banii)

      (Citează)

  4. La faza cu China nu prea e cum zici, nu are legatura cu conturi bancare ci cu conturi de investitii: isi cer banii inapoi unii care au investit in imobiliare care s-au cam dus in gaura. Ca si cum ti-ai cere tu banii inapoi ca a cazut bursa.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus