un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 1 iunie 2022

1 Jun 2022  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

La mulți ani de ziua copilului și de prima zi a verii!

  10 comentarii

 1. Cine ar fi crezut ca Franta ar fi primi care sa ia atitudine impotriva pretentiilor de sportivi ale inadaptatilor cu mouse.

  Ma cred eu gamer din cand in cand, dar nu ma apuca figurile cu poze de dur si fitze badass ca amaratii aia de pe la Fnatic si altii.

  E de rasul curcilor cum niste aschimodii sau obezi fac pe durii smecheri pe scena.

    (Citează)

  • Nu ai citit articolul, nu? Ei interzic termenii astia in engleza, in comunicatele oficiale – dar vor fi in continuare folositi in varianta lor in franceza, nimic mai mult :) Cat despre pretentiile de sportivi, nu am auzit nici un pro gamer ca ar avea pretentii de sportiv, dar poate nu am fost eu prea atent. Iar fitele de badass vin la pachet cu faima rapida si egoul umflat masiv de team manager, organizatorii de turnee si fani – sunt un produs al mediului curent de pro gaming – dar pana la urma, cand esti in top 10 – 20 din lume la ceva, nu e putin meritata o atitudine de genul ? Ei sunt totusi un fel de badass in lumea lor mica de Dota, LOL sau whatever else.

     (Citează)

  • CristinN. Sa fim serioși, in șah de exemplu nu vedem pozele alea de badass și firele maxime ale primilor jucători din top 10. Sau în ski sau in orice.

     (Citează)

  • Candva si cei care stateau la calculator si incercau sa scrie 2-3 linii de cod erau considerati inadaptati. Iar acum sunt printre cei mai bogati oameni din lume si toata lumea vrea sa stea in jurul lor.

   @Tano, nu avem poze de badass in sah, dar avem destul de multe fite in fotbal de exemplu.

     (Citează)

 2. vara astronomica incepe pe 21 iunie si se terminape 21 sept

    (Citează)

 3. Mi se pare stupid ce fac francezii. Să încerci să blochezi evoluția unei limbi, evoluție care e ceva absolut natural, e unul dintre cele mai retardate lucruri.

    (Citează)

 4. Salut pe aceasta cale decizia francezilor!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus