un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Beneficiile eMAG Genius se extind oficial la Fashion Days, Tazz și Freshful

16 Jun 2022  ·

PUBLICITATE, TEHNOLOGIE  ·

26 comentarii

La aproape doi ani de la lansare, programul Genius de la eMAG se extinde oficial cu beneficii în alte trei aplicații: Fashion Days, Freshful și Tazz. Unele includeau și până acum diverse beneficii pentru abonații Genius, dar acum programul include oficial cele patru aplicații.

Poate ați văzut deja reclamele prin oraș și pe cele online.

Beneficiile abonaților Genius sunt următoarele:

Fashion Days: livrare gratuită la easybox, indiferent de valoarea comenzii, și livrare gratuită prin curier pentru comenzile de minim 100 de lei. În București, livrarea se face în aceeași zi pentru comenzile plasate până în 12:30 (easybox și curier), și a doua zi pentru celelalte localități din programul Genius (aproape toată țara, de fapt). Vor mai fi și oferte exclusive pentru abonații Genius, plus retur în 60 de zile.

Inclusiv acum Fashion Days are o promoție, primiți 50 de lei sub formă de voucher pentru prima comandă Genius de peste 400 de lei.

Livrarea gratuită și în aceeași zi la Fashion Days este beneficiul care mă încântă cel mai mult. Anul acesta am cumpărat multe haine de la ei, uneori pe fugă (“n-am ce purta la botez!”, “nu mergi nicăieri cu pantalonii ăia așa largi!”). Am comandat mai multe mărimi din același produs, am păstrat ce-mi venea. Am comandat însă mereu la easybox pentru că era cea mai rapidă livrare și singura gratuită pentru ce sumă cheltuiam eu, așa că de acum abonamentul Genius îmi va permite să primesc prin curier, în aceeași zi, orice comand de la ei.

Sunt curios și să văd ce va însemna oferte exclusive. Probabil precum cea despre care am zis mai sus, card cadou pentru anumite sume cheltuite. Not bad.

Tazz: livrare gratuită de la restaurantele marcate Genius pentru comenzile de minim 50 de lei și de minim 100 de lei de la magazinele partenere, plus oferte exclusive. Mă bucur că oficial scade pragul de livrare gratuită la 50 de lei, într-o vreme parcă era vreo 90 de lei și în două persoane nu comandăm niciodată de atâția bani.

Freshful: livrare gratuită pentru comenzile de minim 200 de lei, în intervalele eligibile Genius din platformă, plus oferte exclusive.

Freshful are de câteva luni beneficii pentru clienții Genius, dar acum acestea devin oficiale pe termen nelimitat. De multă vreme comand doar prin intervalele Genius, ca să am livrare gratuită, și voi continua să fac asta.

Abonamentul Genius rămâne neschimbat la preț, tot 99 de lei pe an, chiar dacă se adaugă aceste beneficii celor din eMAG. Asta anunțaseră deja de la conferința de acum vreo trei săptămâni.

În Tazz și Freshful deja mă logam cu contul meu eMAG, iar acum văd simbolul g de la Genius și în aceste aplicații. În Fashion Days aveam însă cont făcut de la zero acolo. În meniu a apărut o opțiune Genius, iar în aceasta există opțiunea de a asocia contul eMAG cu cel Fashion Days. Am făcut acest lucru și mi-a apărut mesajul “Felicitări, ești Genius!”, ceea ce știam deja, dar mulțumesc pentru remarcă, FD!

Dacă vreți să vedeți lista tuturor localităților din Genius (câteva sute pentru eMAG și Fashion Days și câteva zeci pentru Tazz), o găsiți aici. Tot acolo vă puteți și abona la Genius, dacă nu aveți deja abonament. Eu am și statisticile din contul meu zic că am economisit 787 de lei în ultimul an, 1.510 lei în ultimii doi ani. Nu mă miră asta, de când cu Alice am comandat mai mult la eMAG, inclusiv mai mult din marketplace de când livrarea a devenit gratuită la easybox de la mulți comercianți.

Anyway, tot mai bun abonamentul acesta și sunt plăcut surprins că-i păstrează același preț în continuare.

    26 comentarii

  1. Au oficializat chestii care erau deja de luni de zile, la Tazz am avut livrări gratuite la 50 de lei de când am început să folosesc.

    Cred ca am zis de la început ca asa vor face, vor generaliza Genius și la celelalte magazine sau servicii.

      (Citează)

    • La freshful era întotdeauna cu disclaimer “pana la sfârșitul lunii” etc. Și eu speram sa lase asa și e mișto ca au făcut asta. M-am cam obișnuit sa nu plătesc transport la nimic.

        (Citează)

  2. Pai si daca nu vreau aceste beneficii adăugate la abonamentul meu genius?

      (Citează)

    • Dezinstalezi aplicația Genius.

        (Citează)

    • Si la restaurant cand mergi si ceri salata fara masline, ceri sa-ti micsoreze pretul la portie?

        (Citează)

    • oh ffs. nimic nu ba poate multumi, ba!
      nu le folosesti daca nu le vrei. jesus.

        (Citează)

    • Radu zice ca uite cate (beneficii) au bagat si tin tot prețul asta. Eu am aplicat doar pentru genius si doar pentru emag. In ideea asta, exemplul cu restaurantul e retărdățel. Daca adauga avocado la salata fara ca eu sa cer se poate să am o problema…
      @adrian cum dezinstalezi aplicația genius, din app store sau cum?

        (Citează)

    • Nu inteleg cu ce te deranjeaza noile avantaje, ignora-le si gata. Jesus Christ, unii nu pot fi multumiti cu nimic pe lumea asta. Retărdățel e ce faci tu, lipsit de orice logica.

        (Citează)

  3. ce reclama mizerabila.
    nu au scumpit acum direct ca era de porc pe fata, dar pana la toamna il fac 140, ascultati la mine

      (Citează)

  4. Da, frumos, insa Tazz (si altele asemenea) au impus restaurantelor niste conditii de devine un lux sa comanzi prin ei aproape. 61 de lei o farfurie de vita la Dristor sau 50+ lei o pizza mai decenta? FFS, aberant. Si daca vrei ceva mai ieftin te jupoaie cu 5, 7, 9 lei transport. Plus tips.

      (Citează)

    • Este alegerea ta sa dai sau nu bacsis, in functie de cum s-a miscat livratorul.

        (Citează)

    • Păi e un lux, nu văd ce e aberant. Vrei mâncare de la un anume restaurant/bistro (care nu face în mod normal livrări) și să poți compara prețurile cu livrearea de la un local care pe asta se bazează? Asta, mie personal, mi se pare aberant. Da, nu merită, dar luxul și comoditatea extremă se plătește.

        (Citează)

  5. Ocazie cu care pe Fashion Days avem cămăși de in Marks and Spencer la 16.899,00 lei

      (Citează)

    • Nu te-am crezut si am verificat, e vanduta la pretul de 7.899 RON, pretul de 16.899 este cel recomandat de producator

        (Citează)

  6. pai boss, nu iau eu. iei tu, la pret marit pt ceva ce nu ai cerut.
    si nu faci nici un deal, pt ca tu consumi mai mult, cumperi ceva ce nu luai inainte.

    add:
    ce bine ca nu te obliga nimeni sa iei.

      (Citează)

    • Ideea e să iei de la ei ce luai până acum din altă parte, nu să iei neapărat mai multe prostii. Dacă aveam nevoie de baterii mă duceam la cel mai apropiat magazin și cumpăram. Acum pot comanda de la eMag dacă nu plătesc transportul. E un calcul simplu să vezi dacă merită sau nu pentru tine Genius (pentru mine încă nu). Dacă vrei să cumperi prostii o poți face și într-un supermarket, nu a inventat eMag roata.

      Ca să nu mai spun că sunt produse ieftine pe care nu le găsești la cel mai apropiat magazin – accesorii pentru instrumente de scris, muzică sau alcool izopropilic au fost în cazul meu, de exemplu.

        (Citează)

  7. ovidiu:
    Nu te-am crezut si am verificat, e vanduta la pretul de 7.899 RON, pretul de 16.899 este cel recomandat de producator

    Nu ai cautat tu bine:

    https://www.fashiondays.ro/p/camasa-tip-tunica-de-in-barbati-marks-spencer-p4807661-2/

      (Citează)

  8. Mai tine cineva minte cand cam peste tot era transportul gratuit la peste 100 ron fara sa platesti taxa de protectie geniala? Mai bine acum, cand dupa ce si-a facut monopol pe banii naspers, acu’ ziceti si saru-mana dupa ce va da emagul “placute de inmatriculare pentru psd”.

      (Citează)

    • Corect. Erau livrari gratis oriunde in tara la produse peste 100 lei.
      Dar erau preturile de livrare mici, si nu din cauza motorineti…
      Si se dadea de multe ori transportul gratis trecut la cheltuieli cumva pe marketing.

      dar da…
      + napster…da…

        (Citează)

  9. Spuneau că se poate împărți contul cu un membru al familiei. Aia când se bagă?

      (Citează)

    • La mine in cont a aparut deja optiunea “Genius family” unde pot sa adaug un alt membru. Adaugi adresa de mail a unei persoane care nu are cont Genius si inteleg ca primeste o invitatie.

        (Citează)

  10. Andrei G:
    Este alegerea ta sa dai sau nu bacsis, in functie de cum s-a miscat livratorul.

    Tips-ul este cea mai mica problema dintre cele enumerate de mine acolo…

      (Citează)

    • Intr-adevar devine din ce in ce mai scump sa faci comanda de mancare printr-o astfel de aplicatie. Dar in acelasi timp iti ofera un serviciu care nu exista pana acum 3 ani. Pana la urma noi suntem vinovati ca suntem dispusi sa platim comisioanele astea foarte mari pentru confortul de a primi mancarea acasa.

      PS: se nu intelegi ca eu incurajez comisionele acestea; in ultima vreme am comandat numai de la restaurantele care au “promotii”, adica de acolo unde pretul prin aplicatie este similar cu cel de la local.

        (Citează)

  11. Problema pe care o vad eu, care nu e ridicata si dicutata pe mai nicaieri, e ca lista localitatilor acoperite oficial la aproape 2 ani de la lansare e inca foarte mica: Bucuresti, Ilfov, resedintele de judet si cateva localitati limitrofe lor.

    Abonamentul Genius il poti activa din orice localitate din tara ai fi, dar in foarte multe localitati ai parte doar de beneficii partiale: ai transport gratuit doar la easybox sau oficiu postal si prin curier nu. Si asta unde exista easybox sau oficiu postal cu livrare emag(ca te lasa sa activezi genius chiar daca in cont ai trecut ca locatie si o localitate fara).
    Si sunt destule produse care nu incap la easybox, spre exemplu o carcasa banala de pc, pentru care esti pus sa platesti transport la curier 17 lei cu toate ca ai platit si ai activat abonament genius.

    Nu mi se pare ok si nu au niciun motiv sa nu activeze transportul gratuit prin curier la comenzile de peste 100 de lei in toate localitatile acoperite de curieri(unde nu se platesc km suplimentari) si sunt multe. Dar normal ca le convine sa taxeze clientii din localitatiile mai mici de 2 ori: prin abonamentul genius si transportul prin curier separat.

    Se lauda peste tot(tv, presa, bloguri) cu acoperirea nationala a serviciului genius, dar de fapt nu toata lumea are parte de beneficiile complete(chiar daca platesc aceeasi taxa)…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus