un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Zalando a deschis magazinul online pentru România, cu sute de branduri fashion

31 May 2022  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Văd că zalando.ro este funcțional și probabil merge să dai comenzi. Poate este vreun soft launch sau poate am ratat eu știrile despre lansare. Codul BUNA25 dă 25% reducere.

Zalando este unul dintre cele mai mari magazine de fashion din Europa, cu prezență în multe țări și milioane de clienți. În România vine să concureze cu Fashion Days, About You, Answear și alți jucători similari. Au sute de branduri de toate felurile. Marfa probabil este livrată dintr-o altă țară europeană, deci probabil va dura câteva zile.

Am citit rapid FAQ-ul lor. Livrare gratuită începând cu 70 de lei, retur la maxim 100 de zile pentru articole nepurtate, livrare prin FAN Courier, plata cu cardul online sau cash ramburs. Par condiții bune, probabil îi va determina și pe ceilalți jucători să mai umble la condițiile de business. Asta înseamnă concurența pe piață.

  8 comentarii

 1. Concurenta bine venita, dar pentru mine easy box-ul e sfant. Urasc sa stau dupa curieri

    (Citează)

 2. Văd că au și wide fit la pantofi, ceea ce la noi e cam nemaiauzit.

    (Citează)

 3. Aceas duda, nimic nou
  eMAG / fdays e mai mult decât suficient

    (Citează)

  • Nu aș zice asta, sunt multe branduri lipsă din FD sau pur și simplu nu găsești ceva pe gustul tău. Plus că Zalando poate ii face să mai scadă pragul de livrare gratuită.

     (Citează)

 4. Foarte serioși.. folosit Zalando Italia mult timp și cu orice problema ( numere greșite etc) rezolvata prompt..

  Cumva garanția calității la unele branduri..

    (Citează)

 5. Am căutat costume, dar informațiile sunt minimaliste privind dimensiunile.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus