un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 31 mai 2022

31 May 2022  ·

ȘTIRI  ·

3 comentarii

Pe lângă: un grup de investiții american a cumpărat clubul Chelsea.

Elicopterul Ingenuity de pe Marte a înregistrat zborul său pe acolo. Arată slab calitativ, până îți aduci aminte că este un mic elicopter ce zboară automatizat pe o altă planetă și transmite înapoi tocmai de acolo.

  3 comentarii

 1. “românilor li se pot solicita de către instituții doar numele și CNP-ul” 😂😂🤣

  La STB, îți cere copie după talonul de pensie ca să o trimită la Casa de Pensii.

    (Citează)

 2. Linkul cu RCS duce la alt site.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus