un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nu uitați să vă autorecenzați până la termenul limită de 15 mai (update: prelungit 27 mai)

6 May 2022  ·

GÂNDURI  ·

18 comentarii

Update: s-a prelungit până pe 27 mai.

Nu uitați de acest aspect. Autorecenzarea se poate face până la 15 mai, adică mai aveți acest weekend și următorul pentru această operațiune, plus restul zilelor până atunci.

Dacă nu completați voi online formularele respective, va trebui să vină cineva acasă să vă ia la întrebări și probabil nu vreți asta. Mai bine o faceți voi când aveți timp decât atunci când vor ei.

Autorecenzarea începe de pe site-ul oficial recensamantromania.ro sau direct de aici. Atenție pe cine puneți capul gospodăriei, să nu iasă scandal.

    18 comentarii

  1. Dovadă autorecenzării, necesară în vederea primirii unei zile libere, se poate descărca de aici https://dovrec.insse.ro/

      (Citează)

  2. Mai este si optiunea de a merge intr-un centru de recenzare. Am vazut mai multe… sunt cabine unde te pui pe scaun si cineva te ia la intrebari.
    E o optiune buna pentru bunici sau altii care nu se stiu cu tehnica.

      (Citează)

    • True that. Cu toate ca mai bine astepti acasă È™i atunci e complet fără efort, nu? Adică eu asa as face dacă as sta mai slab cu tehnica.

        (Citează)

  3. eu m-am autorecenzat din prima zi, am primit notificari pe mail cu fiecare formular pdf completat, insa cand verific sa obtin dovada spune ca nu m-am autorecenzat.
    Le-am trimis mail, am sunat la ei, nu stiu nici ei ce sa intampla, imi spun sa completez din nou… tipic romanesc

      (Citează)

    • Ai aÈ™teptat cele 7 zile, cum zice pe pagina unde bagi CNP pentru dovadă?

        (Citează)

    • mai mult ca sigur ca nu ai raspuns la toate intrebarile; mi s-a intamplat si mie si a trebuit sa repet. prima oara am completat de pe telefon si a doua oara de pe laptop: sunt multe intrebari carora le trebuie refresh pana sa apara in chestionar

      oricum, deja mi-am folosit ziua libera :)

        (Citează)

  4. anonim:
    Ai așteptat cele 7 zile, cum zice pe pagina unde bagi CNP pentru dovadă?

    A zis ca s-a autorecenzat în prima zi, adică în martie. Au trecut 7 zile din martie, ca suntem în mai.

      (Citează)

  5. Ca sa fie clar, Radu a scris acest articol ca reminder, pentru ca noi încă nu ne-am autorecenzat 😅 încă puțin și ieșim din termen.

      (Citează)

  6. Care este rostul ultimei întrebări din chestionar?

      (Citează)

    • Care-i ultima intrebare din chestionar?

        (Citează)

    • Cred ca aia “cat de negativ v-a afectat pandemia?”. Si tu raspunzi foarte subiectiv si foarte vag pentru cei care intreaba. Inteleg ca respectivii vor sa culeaga perceptia subiectiva asupra pandemiei a fiecarui om, corelata cu religia, etnia, limba materna, numarul de proprietati imobiliare, varsta, sexul, locul in care locuiesc, in care s-au nascut, conditiile in care traiesc, studiile etc. Numai ca nu stiu ce concluzii se pot trage, unii repondenti se pot gandi ca au fost afectati, de exemplu,foarte mult de boala in sine, altii de restrictii, dar si unii si altii vor completa ca i-a afectat foarte mult si nu stii la ce s-a referit exact fiecare .

        (Citează)

  7. Am văzut centre dinastea in locuri frecventate de cei mai în vârstă care nu stau bine cu tehnica. Nu cred ca este un efort pentru ei sa stea 15 minute sa facă recensământul când merg sa își facă piața dacă în zona respectiva este un astfel de centru. Scăpa și de stresul de a nu fi găsiți acasă când vine cenzorul.

    Matilda:
    True that. Cu toate ca mai bine astepti acasă și atunci e complet fără efort, nu? Adică eu asa as face dacă as sta mai slab cu tehnica.

      (Citează)

  8. La final imi zice ca am raspuns la 34 de intrebari si am o intrabare necompletata….dar eu am completat tot…a mai avut cineva problema asta?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus