un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 3 mai 2022

3 May 2022  ·

ȘTIRI  ·

2 comentarii

Pe lângă: 38% dintre locuințele cumpărate în 2021 au fost luate cu credit, 62% cu bani cash.

  2 comentarii

 1. 62% carevasăzică au avut banii din vânzări anterioare. Să fie tot proprietăți cumpărate anterior cu un credit?

    (Citează)

  • Cam asa spuneau si agentii imobiliari. Ca orice tranzactie intre persoane fizice realizate prin credit, genereaza inca 2-3 tranzactii cash. Majoritatea celor care vand o casa/un apartament o fac pentru a cumpara o alta proprietate mai mare sau in alta zona.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus