un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 27 mai 2022

27 May 2022  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

Pe lângă: Ray Liotta a murit la 67 de ani.

Trailerul noului seriale Andor, în curând pe Disney+:

  7 comentarii

 1. Nu ratati trilogia Bioshock Remastered, pe Epic Store GRATIS. Abia astept sa o rejoc.

    (Citează)

 2. Nice, abia astept sa vad Horizon: zero dawn by Netflix, probabil cu o Aloy de culoare, trans, disabled si mech-dinos in culorile curcubeului.

    (Citează)

 3. Din pacate a murit si Andy Fletcher de la Depeche Mode..

    (Citează)

 4. Gaelex, daca citesti pe-aici am o intrebare. Ce firmware ai la routerul Netgear R7000? Il mai ai?

  Am gasit unul la Kringloop Winkel (10 Euro) si a venit cu ultimul firmware care nu mai are functia de server DLNA, a trebuit sa fac downgrade. Mi se pare aiurea cum au scos functii la firmware-uri noi.

    (Citează)

 5. Swagolas:
  Nice, abia astept sa vad Horizon: zero dawn by Netflix, probabil cu o Aloy de culoare, trans, disabled si mech-dinos in culorile curcubeului.

  Netflix, hire this person!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus