un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 25 mai 2022

25 May 2022  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Zenbook Pro Duo de 14 inci are două ecrane de 120 Hz:

  13 comentarii

 1. Nu inteleg noutatea Logitech, toate tastaturile mecanice cu switch-uri MX Brown sunt pentru scris. Mergand cateva zeci de ani in urma, toate tastaturile IBM erau cu switch-uri mecanice si erau pentru scris.

  Ce vrea Logicrap sa arate, ca sunt cu jumatate de secol in urma fata de IBM si industria IT?

    (Citează)

 2. Nu prea inteleg asocierea intre o tastatura cu switch-uri mecanice (deci mai zgomotoase) si un mouse silent click. Ca vad ca le promoveaza ca un soi de combo, cel putin in filmuletele de prezentare
  Deocamdata sunt multumit de MX keys + MX vertical, dar recunosc ca ma atrage ideea de silent click. Poate fac un update si la Vertical

    (Citează)

 3. Stirea despre Logitech 3S mi-a facut ziua, am 3-u de cam 2 ani si singurul minus intr-adevar e zgomotul destul de mare cand apesi click. Abia astept sa apara si la noi. MX Keys isi face treaba excelent si nu vad de ce te-ai duce pe MX Mechanical. Dupa cum zicea cineva mai sus, nu inteleg de ce ai merge pe o tastatura galagioasa si un mouse silentios.

    (Citează)

 4. Am un silent M330 parcă. Mi-a schimbat viața.
  bine, la început, aveam mereu impresia că e stricat, fiindcă nu aveam clicul 😄

    (Citează)

  • Eu am un M110 parca și îmi place silențiozitatea, din păcate nu sunt multi mousi ergonomice silențiosi.

     (Citează)

 5. Sorin:
  Merci, trebuie sa-l incerc, mi-e sa nu fie prea mic pentru mine (Vertical mi se pare ideal ca dimensiune).

  Daca MX vertical ți-e bun, celalalt o sa ți se pară prea mic, într-adevăr. Asta e principala diferență dintre ele.

    (Citează)

 6. Cu monitorul ăla Asus de 500 Hz poți exfiltra date din firmă mai repede!

    (Citează)

 7. Sorin:
  Merci, trebuie sa-l incerc, mi-e sa nu fie prea mic pentru mine (Vertical mi se pare ideal ca dimensiune).

  incearca si asta daca ai ocazia https://www.logitech.com/en-us/products/mice/mx-ergo-wireless-trackball-mouse.910-005178.html S-ar putea sa iti placa.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus