un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 13 mai 2022

13 May 2022  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

  10 comentarii

 1. Fix Coca-Cola avea nevoie de ajutor de stat, fmm fml.

    (Citează)

 2. eu tocmai am renuntat la Genius. In 2 zile urma reinnoirea. Am zis “pas”.
  Am folosit Genius in ultimele 18 luni. Are plus-uri dar si minusuri daca nu esti in Bucuresti:
  – livrarea in urmatoarea zi nu se intampla tot timpul. Daca ai nevoie de ceva stai in telefon cu Suportul de la Emag/Curier sa intelegi ce/cum se intampla si mai ales cand. Ti-au luat banii, ii cam doare de problema ta.
  – unele produsele non eMAG livrate sub Genius au preturile umflate bine de tot. Am fost de acord sa platesc un pic in plus pentru a ajunge in easybox si a nu mai fi la dispozitia curierului insa m-am reorientat cand am vazut ca preturile au inceput sa sara calul pe emagMarket place (vorba aia “prost e ala care da, nu cel care cere”
  – Food delivery/Tazz nu m-a atras
  – Freshfull nu e in ca in zona de acoperire.

    (Citează)

  • Prețurile sunt umflate fata de alte magazine atunci când nu sunt promoții. Asta se întâmpla cam in 20% din timp, ca să umfle prețurile și apoi sa aibă de unde sa le “scadă” la valoarea reala in timpul promoțiilor. E important sa nu cumperi in aceea perioada și sa ai răbdare dacă nu e ceva urgent. Dacă e urgent te duci și cumperi din alta parte. Eu am economisit in ultimul an vreo 2000lei cu Genius din care vreo 1400lei doar pe transport la EasyBox, deci merita încă și nu sunt din Buc. Dar confirm și eu ca sunt multe produse cu prețuri umflate.

     (Citează)

 3. 1.054,54 Lei
  Economii totale până acum cu abonamentul tău Genius

  709,03 Lei
  Economii din costurile de transport

  345,51 Lei
  Economii din reducerile exclusive Genius

  In aproape 2 ani de Genius.

    (Citează)

  • adica 1000 e pretul umflat de la emag, nu ca ai economisit tu ceva.
   si vezi ca la treaba asta, tu de fapt ai cheltuit mai mult, pt ca “transport gratis” altfel nu cumparai doar setul ala de baterii ca vine la easybox

     (Citează)

  • mihnea:
   adica 1000 e pretul umflat de la emag, nu ca ai economisit tu ceva.
   si vezi ca la treaba asta, tu de fapt ai cheltuit mai mult, pt ca “transport gratis” altfel nu cumparai doar setul ala de baterii ca vine la easybox

   Corect, fără transport gratis la easybox s-ar fi suit in masina si ar fi pierdut o ora dus-intors pana la Carrefour sa ia bateriile alea “mai ieftin”, plus alte chestii pe care nu le-ar fi luat “dar daca tot am venit pana aici…”

     (Citează)

 4. Pentru un plebeu incult ca mine, eMag Genius la țară mi-a ușurat viața enorm și mă face să mă simt aproape de absolut tot ce-mi trebuie.
  Ca să am acces la chestii nu mai trebuie să mă deplasez in alt oraș sau să mai pierd timpul în trafic. Dar comandă, venit la izibox, luat când am timp, fără să stau după băiatu.
  Mai e faza că dacă vine și îmi aduce ceva, nu pot să mă duc cu mâna in cur. Câțiva lei tot îi las, că e băiat de comitet.
  Nu știu cum le vedeți voi, dar pentru mine eMag înseamnă confort și economii la multe chestii. Ce am eu nevoie le găsesc pe eMag la aceeași bani ca in alte părți.

    (Citează)

  • Tot un băiat de comitet zice că Genius e bine de luat la zilele eMAG când a 1an+1 gratuit..
   Nu folosim mult dar dacă e ieftin .. de ce nu..

   La Amazon cu cont Prime la fel.. iei gratuit de la orice Locker din Europa (vara prin vacante) pentru 30 euro..

     (Citează)

 5. Nu înțeleg de unde atâtea discuții pe tema eMag Genius. Cât timp furnizorul serviciului îi face reclamă înseamnă că e profitabil pt el. Deci e simplu de dedus că e țeapa noastră frumos împăturită de eMag.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus