un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 11 mai 2022

11 May 2022  ·

ȘTIRI  ·

3 comentarii

Noua dronă DJI Mini 3 Pro (review) este bine dotată, dar foarte scumpă față de generația anterioară:

  3 comentarii

 1. Le merge bine la Altex, desi constant cauta director de marketing si diversi buyeri pentru ca nimeni nu sta acolo prea mult.

    (Citează)

 2. Sharp face telefoane numai pentru piata japoneza, unde sunt nr. 2 dupa Apple. “for the year 2020, Apple was Japan’s largest mobile phone brand with a 46.5% market share by shipping 15.637 million units with an 8.3% YoY growth. It was followed by Sharp, Fujitsu, Samsung and Kyocera with 13.3%, 8.3%, 8.1%, and 7.5% market shares respectively.”
  O piata ciudata Japonia, cu telefoane Sharp, Fujitsu si Kyocera, dar banuiesc ca stiu ei mai multe decat noi in privinta rentabilitatii.

    (Citează)

 3. Cătălin Tănase

  11/05/2022 la 1:58 PM

  Nu mi se pare scumpă drona aia, pentru că are caracteristicile dronelor din gamele scumpe, dar în formatul de 249g. Până acum, dronele din categoria asta se remarcau doar prin dimensiune și masă, nu neapărat prin funcționalități

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus