un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum repari simplu și rapid o placă de parchet deplasată

3 May 2022  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

9 comentarii

Omul din clipul de mai jos are un truc foarte mișto pentru reașezarea unei plăci de parchet care s-a deplasat câțiva milimetri. Arată acolo două metode, de fapt, iar a doua chiar necesită doar scotch și superglue și o bucată de lemn. Spune pe acolo de o bucată de cherestea bine prelucrată, lucioasă, fără asperități; vrea așa ceva pentru a evita zgârierea parchetului cu o suprafață prea grosieră, atunci când bate în ea.

Este un truc chiar bun, sunt surprins de cât de ușor îi iese. Dacă aveți astfel de probleme prin casă, iată o posibilă rezolvare. Prima metodă este cu bandă dublu-adezivă de calitate, ceea ce în magazinele noastre poate fi la noroc.

  9 comentarii

 1. Gata, ne bagam pe bricolaj? nu e ocupata nișa?

    (Citează)

 2. Nu e mai usor cu niste incaltari sport?

    (Citează)

 3. Nu poti da jos plinta de la capat si sa folosesti “scula” potrivita precum aceasta : https://www.bricodepot.ro/placi-ceramice-si-parchet/placi-ceramice-si-decorative/dispozitiv-parchet.html

    (Citează)

 4. Nu cred(eam) ca există banda dublu adeziva care sa se preteze la acțiunea asta.. și văzusem un sfat asemănător pe SystemeD francez..

  Mulțumesc și mai așteptăm trucuri noi..

    (Citează)

 5. Eu de obicei le fixez cu piciorul descult, but then again eu nu am nevoie sa fac un video de 10 minute despre nimic.

    (Citează)

 6. astea suns sfaturi de 2 secunde, exolicate in 10 minute pentru cei ce niciodata nu le vor folosi sau daca se apuca de asa ceva, o sa le ia o zi intreaga

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus