un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante de citit astăzi – 8 mai 2022

8 May 2022  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Umorul este cea mai bună strategie de flirtat.

Dave Chappelle a fost atacat pe scenă. Și mai tare este că, după aceea, Chris Rock, care era și el acolo, a întrebat dacă atacatorul era Will Smith.

O vază păstrată în bucătăria cuiva s-ar putea vinde cu 150.000 de dolari. Un chirurg britanic a cumpărat-o în 1980 pentru câteva sute de lire și a ținut-o de bibelou în casă. S-a dovedit că este o vază specială făcută pentru împăratul Chinei.

Ceva scandal la Miami F1 pentru că Lewis Hamilton trebuie să dea jos bijuteriile. Aș zice că e cel mai mic motiv de scandal, dar na… IWC Schaffhausen are un nou ceas pentru echipa Mercedes.

Cel mai înalt câine este un dog german de peste 1 metru. Scooby-Doo era mai mare, pun pariu plus că vorbea.

Cele mai populare nume de copii în 2021 în SUA. La ei statisticile lansează anual un astfel de clasament, la noi nu cred că se face asta. Oricum, David și Antonia ar fi sus de top, probabil.

Tancurile T-72 au muniția prost așezată în interior. Pe 16 martie, Rusia a bombardat teatrul din Mariupol. Peste 600 de civili ar fi murit în interior în acel atac.

FDA limitează vaccinarea cu Johnson & Johnson. Doar de la 18 în sus și pentru oameni care din diverse motive nu pot face celelalte vaccinuri. Paxlovid lasă un gust amar. Este pastila anti-covid cu efect foarte bun, dar gust nasol. Un covid serios este echivalentul îmbătrânirii cu 20 de ani și a pierderii de capacități cognitive asemănătoare vârstei înaintate, cu recuperare graduală. O nouă variantă de covid.

Cum să faci mușchi la picioare fără greutăți. În casă, fără să fie nevoie de nimic altceva.

Noi cercetări în domeniul cancerului pancreatic.

Tricoul cu care Maradona a dat golul “mâna lui Dumnezeu” în 1986 s-a vândut cu aproape 10 milioane de dolari.

Ochi puși în Photoshop la o nuntă. Eu nu știu Photoshop, dar pun pariu că aș putea face o treabă mai bună.

Sculptură ceva mai erotică cu Tifa din Final Fantasy 7.

Rețetă piri piri chicken. Rețete de cocktailuri margarita.

De ascultat: Simina Grigoriu, un DJ român care trăiește în Toronto și crește în topurile de ascultare.

Formula 1 în Miami la ora 22:30. Este un circuit nou.

    10 comentarii

  1. ” Scooby-Doo era mai mare, pun pariu plus că vorbea.” – cred ca iti dai seama ca ala era doar un film. Ar fi mult mai politically corect sa mentionezi cum il chema de fapt pe actorul care il juca pe scooby-doo /s

      (Citează)

    • Ba nu-i adevărat. Scooby-Doo era mai mare!

        (Citează)

    • Boris:
      ” Scooby-Doo era mai mare, pun pariu plus că vorbea.” – cred ca iti dai seama ca ala era doar un film. Ar fi mult mai politically corect sa mentionezi cum il chema de fapt pe actorul care il juca pe scooby-doo /s

      Te-a ocolit gluma asta ca la Ploiesti. Pun pariu ca esti super fun la petreceri.

        (Citează)

  2. boglous: Te-a ocolit gluma asta ca la Ploiesti. Pun pariu ca esti super fun la petreceri.

    🫡👍
    I salute you!

      (Citează)

  3. boglous: Te-a ocolit gluma asta ca la Ploiesti. Pun pariu ca esti super fun la petreceri.

    Eu cred că e sufletul petrecerii, fără să știe!

      (Citează)

  4. Calendarul Google functioneaza de nu se mai poate, nu m-a anuntat absolut nimic despre F1 in Miami. Nici antrenamente, nici calificari, nimic de nimic nu a zis nici pe telefon nici pe tableta.

      (Citează)

  5. boglous: Te-a ocolit gluma asta ca la Ploiesti. Pun pariu ca esti super fun la petreceri.

    The /s is known as the sarcasm switch. When you are typing a post use it at the end of your post so people know you are actually being sarcastic.

    Pentru cei ca tine a fost inventat /s dar degeaba :D

      (Citează)

  6. Joe: The /s is known as the sarcasm switch. When you are typing a post use it at the end of your post so people know you are actually being sarcastic.

    Pentru cei ca tine a fost inventat /s dar degeaba :D
    Ok, then my intervention is known as sarcasm’s switch’s switch. Doar ca nu ti-ai dat tu seama. L-am inventat eu pentru cei ca tine. Dar degeaba.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus