un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am un cod de reducere special cu care să obțineți 18% discount la Finestore

18 Apr 2022  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

9 comentarii

Dacă nu ați câștigat unul din voucherele Finestore la concursul de acum câteva săptămâni, am o surpriză pentru voi: codul de reducere EASTER18 acordă o reducere de 18% și este valabil până pe 24 aprilie 2022. Nu-l veți găsi pe site-ul oficial, ci l-au transmis doar unor site-uri.

Așa că este o ocazie foarte bună să vă aprovizionați de la Finestore pentru Paști cu vinuri sau tării sau ce preferați voi.

Poate vreți un rom bun. În noiembrie sau decembrie am făcut un sondaj aici pe blog, v-am rugat sa-mi recomandați o băutură bună. Am pus atunci toate răspunsurile într-un Excel, ca să văd ce iese, că-mi plac statisticile. Cele mai multe recomandări au fost pentru romul columbian Dictador, ceea ce m-a surprins pentru că mă așteptam la un whisky sau un gin.

Așa că, dacă tot este reducere de 18%, încercați un rom Dictador. Cel mai accesibil este cel Dictador de 12 ani, costă 169 de lei din care scădeți apoi reducerea voucherului. Dictador 20 de ani, dublu-distilat și apoi maturat prin metoda solera, costă 249 de lei înainte de reducere, un pic peste 200 de lei după aplicarea voucherului. Este un preț excelent pentru o băutură ținută 20 de ani la maturare și, de altfel, foarte premiată și apreciată. Poate găsiți și un trabuc, să meargă cu romul.

Eu am dat comandă de unul de 12 ani, să văd cum este. Nu v-am cerut degeaba recomandările acelea.

Vedeți că recent Finestore a început să importe câteva branduri cu tradiție mare. Dacă vreți o șampanie, ca să sărbătoriți cu stil, uitați-vă pe cele Gosset. Gosset este cel mai vechi producător de vinuri din zona Champagne din Franța, o casă fondată în 1584 (ca idee, Mihai Viteazul încă nu ajunsese domnitor al Țării Românești pe atunci). Gosset a produs continuu vinuri și sampanii de atunci, 16 generații ale familiei au făcut asta.

În 2013, Gosset a devenit al treilea producător de șampanie care primește de la guvernul francez certificarea “Living Heritage Company”, care spune practic că oamenii aceștia se pricep foarte bine la ce fac acolo și au experiență de foarte mulți ani. Ce să zic, probabil este bună. Aș comanda și eu o sticlă ca să o bem de aniversarea căsătoriei. Pe site-ul Gosset spune că ei iau măsuri pentru a evita un anumit tip de fermentare a vinului, ceea ceface ca șampania să aibă arome mai naturale, mai proaspete, de struguri decât altele. Așa o fi.

Masi este o marcă vinuri italiene pe care o găsiți pe Finestore. Compania are o tradiție lungă, și-a început activitatea în 1772 și este cunoscută în principal pentru vinurile Amarone della Valpolicella produse în zona Veneției. Oferta include vinuri care pornesc de la 37 de lei, din care scădeți 18% cu voucherul de mai sus, așa că e loc de încercat.

Nu uitați și de coșurile cadou. Cel mai ieftin este 99 de lei, deci vreo 82 de lei după aplicarea voucherului. Mie mi-ar plăcea să primesc unul Artisan Treats, cu vin roșu și un vin spumant, plus o mie de dulciuri și delicatese pe lângă ele. Coșurile sunt deja produse în stoc, adică pleacă imediat spre destinatarul lor, care poate fi o rudă cu care nu vă veți vedea, colegii de echipă, angajații firmei sau alte persoane cărora le puteți face astfel o bucurie sau pentru care vă puteți arăta aprecierea.

    9 comentarii

  1. Nu exista si PASTE18? Puteam sa jur ca l-am vazut pe mail.

      (Citează)

  2. Gaelex:
    Nu exista si PASTE18? Puteam sa jur ca l-am vazut pe mail.

    ba da, l-am primit toti pe email:) mare noutate:))

      (Citează)

  3. 200 de lei sticla de sampanie Gosset mi se pare OK, daca e vreun mare brand si producator priceput la facut asa ceva.

    Pe de alta parte nu pot sa iau Dictador pentru ca nu au varianta de 1l, si la bauturile tari nu iau decat asa de pe net, in ideea ca nu este contrafacuta.

      (Citează)

  4. “Am un cod de reducere special cu care să obțineți 18% discount la Finestore”
    click bait? l-am primit toti pe mail, codul asta special.

      (Citează)

  5. 200 de lei e un pret ok pentru un rom de 20 de ani.

      (Citează)

  6. Butiulca Tudor

    19/04/2022 la 11:39 AM

    Nu e special deloc, l-am primit pe email saptamana trecuta, am facut deja o comanda cu acel voucher

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus