un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 5 aprilie 2022

5 Apr 2022  ·

ȘTIRI  ·

27 comentarii

Dacă nu aveți eMAG Genius, puteți să vă abonați aici și primiți și 20 de lei. Ar trebui să aveți, fac economie mare cu Genius și comand tot mai multe de la eMAG cu livrare rapidă.

Oferte bune de la eMAG Genius:

    27 comentarii

  1. Faci ‘economie mare cu Genius’? nu suna prea convingator, si asta dintr-un singur motiv de bun simt – chiar crede cineva ca un magazin online este preocupat in a-si ajuta clientii sa faca economii?! parca altele sunt scopurile magazinelor…

      (Citează)

    • Caut sa mai iau un cablu de alimentare Baseus cu iluminare LED la capătul care intra în telefon.
      Costă 19 lei obiectul pe mag și cere 25 lei pe transport firma.
      Îmi pare rău că nu am luat mai multe de pe Alixpres, unde m-a costat 1USD transportul Ciaina-Ro.

        (Citează)

    • Au o perioada gratuita de 3 luni, apoi te taxeaza. Aplica si o sa vezi la final daca faci economie sau nu. Evident ca daca cumperi o data pe luna nu o sa faci economie.

        (Citează)

    • Eu nu pricep de ce “ar trebui sa avem”, așa cum spune Radu in articol. Eu personal fac o comanda la 2 luni și cunosc destui ca mine.

        (Citează)

    • Tano:
      Eu nu pricep de ce “ar trebui sa avem”, așa cum spune Radu in articol. Eu personal fac o comanda la 2 luni și cunosc destui ca mine.

      Ar trebui să faci dacă lansezi comenzi mai dese, desigur. Culmea este că, după ce ai Genius, chiar faci comenzi mai dese. Livrarea gratuită la easybox pentru marketplace este utilă, dar de când cu Genius am început să comand de la eMAG mult mai multe produse pe care le luam de la Mega sau Carrefour, că am livrarea gratuită.

        (Citează)

  2. Referitor la World of Tanks, parese ca nu renunta la business in Belarus, Rusia doar muta operationile catre o firma care nu mai e afiliata brandul mare ca sa nu le pateze imaginea. Cum Renault ar produce in continuare masini in Rusia dar sub brandul Lada

      (Citează)

    • Le predă ălora business-ul din cele două țări, eu așa am înțeles.

        (Citează)

    • Și cine încasează banii? Cine face patch-urile pentru jocul ala plin de boți, trișori și rigged până la Dumnezeu?

      Wargaming sunt niște jeguri lacome care ar trebui sa facă un sejur la pușcărie pentru infracțiunile de extorcare.

        (Citează)

  3. La mine, aplicația de pe telefon nu arată niciun Genius Days.
    A mai încercat cineva?

      (Citează)

  4. Huggies sunt mai bune ca Pampers si mult mai frumoase. Cel putin cele de fete sunt superbe.

      (Citează)

  5. Legat de mobila de balcon, îți recomand să dai o raită și prin Jysk, magazinele fizice. S-ar putea sa găsești variante mai ok decât online. Eu așa am făcut weekend îl trecut.

      (Citează)

  6. unde se da reducerea de 20 lei pt genius, nu vad sa scrie in link?

      (Citează)

  7. Reducere ???
    Din pură curiozitate am verificat prețul unui laptop pe care duminică acum, l-am comandat din ShowRoom Satu Mare, la prețul de 3.500 lei (3.499,99 lei mai exact), și acuma de ziua “reducerilor” am văzut că același laptop este 3.700 lei (3.699,99 lei ) !!!! Seeerios ????
    Am testat să văd dacă acea “reducere” de 15% este deja aplicată prețului de 3.700 lei, am comandat laptopul și da, în final a rămas chiar 3.700 lei, adică 3.700 lei este deja prețul redus ! Băi, deci eu ce trebuie să înțeleg, că “reducere de 15%” înseamnă creșterea prețului de la 3.500 la 3.700 lei, și acel preț de 3.700 lei este considerat a fi fiind deja redus cu 15% ???
    Ori dacă socotesc bine, prețul de bază care a fost redus(!) cu 15% este de fapt 4.352,93 lei, și deci dacă aplic 15% reducere(!!) la acești 4.352,93 lei rezultă deci super-prețul de 3.700 lei. Deci chiar mă abțin de la comentarii… deci las vouă plăcerea !…
    A, se poate spune că am fost inspirat că am prins un preț super-fain !

      (Citează)

    • ar trebui sa intelegi ca esti batut in cap. trebuie sa aplici voucher inainte sa plasezi comanda. nu-i ca si cum scrie acolo, frumos, pe verde “Genius Days a început! Ai -10% extra la acest produs prin codul 10GeniusDays! Codul se utilizează doar în aplicația eMAG! Salvează codul promo în cont!”

        (Citează)

    • nu-l baga in seama pe andrei. nu se stie cu matematica. nu intelege cum a fost crescut pretul de la 3500 la 3700 ca sa para reducere dupa.

        (Citează)

  8. Robert:
    nu-l baga in seama pe andrei. nu se stie cu matematica. nu intelege cum a fost crescut pretul de la 3500 la 3700 ca sa para reducere dupa.

    matematica e simpla: 3700 * 0.85 (adica cu 15% reducere, ca sa pricepi si tu si iubitul tau Sorina) = 3145.

    cum a crescut pretul de la 3500 la 3700? e si mai simplu: preturile fluctueaza mereu si nu are nimeni obligatia sa tina preturile fixe ca si-a luat nu stiu care laptop.

    Sorin isi imagineaza ca 3700 e pretul deja redus, cand scrie clar pe pagina ca trebuie sa aplici voucher pentru reducere. e complicat sa citesti 2 fraze, e mai usor sa-ti faci scenarii ca cineva incearca sa te traga in piept pe tine, vrajnic urmas al dacilor liberi

      (Citează)

    • E ca-n metafora lui Văcăroiu cu ”creștere negativă”, acum e ”scădere pozitivă”…

        (Citează)

    • marinel:
      E ca-n metafora lui Văcăroiu cu ”creștere negativă”, acum e ”scădere pozitivă”…

      Nu e metaforă, chiar e limbaj normal ăsta cu creștere negativă prin raportările financiare.

        (Citează)

  9. Genius sincer este super pentru cei care comanda des tot felul de chestii ieftine. Basca dupa 100 lei ai transport gratuit acasa plus perkzurile de la tazz samdp…
    De când ești abonat Genius, ai economisit:
    1.586,32 Lei
    Platit 2 ani de genius 60+90 cred deci un raport de 10 la 1…

    In mare pt. mine e clar win Genius.

      (Citează)

  10. Urmarit Xiaomi Note 11, nu a scazut niciand sub 970lei, azi acelasi pret, luat Genius 12 luni, reducere 10%, deci 97 lei, Rezulta 3lei pe Genius + transport gratuit pentru urmatoarele comenzi. Daca urmaresti ce cumperi si urmareste aceste Genius Days, unele oferte sunt chiar bune.
    + bonus la telefon si casti gratuite.

      (Citează)

  11. Am activat Genius folosind link-ul din articol, si confirm primirea voucherului de 20 lei.
    Multumesc mult, Radu! :)

      (Citează)

  12. Dell nu lansează nici un monitor, Dell a scos acele monitoare de atâta timp incat sunt deja în stoc la pcgarage de luna trecută cel puțin și au avut și oferta cu – 10%

    Chiar acum au discount 10% pe eMAG de Genius days. E greu sa găsești promoția Genius la care fac și reclamă la TV, de prostia de promo zilnică pe care ți-o bagă în față în aplicație.

    Revenind la monitoare, IPS black nici nu e cea mai mișto chestie la ele, ci faptul că au integrat un hub USB cu de toate. Porturi USB, rețea, HDMI, DP, type-C cu video și alimentare, KVM switch.

    Conectezi laptopul printr-un singur cablu type-C la monitor și toate perifericele le bagi în monitor. Curat, elegant, eficient. Daca ai desktop, datorită KVM nu ar trebui nici să schimbi vreun cablu ca să comuți între laptopul pentru work from home si pc-ul pentru gaming.

    Eu ma zgârii pe ochi că am luat și pentru birou un U2720Q, acum am 2 cu cel de acasă, și un U2723QE era mult mai bun la birou.

      (Citează)

  13. eu te intrebam in idea sa stiu de ex se aplica la un cont nou de genius – unde as avea alea 7 comenzi free si apoi se activeaza ala platit, samd

    nwradu:
    Nu scrie. De asta am zis și eu că primiți 20 de lei voucher, nu că se dă vreo reducere.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus