un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 12 aprilie 2022

12 Apr 2022  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

 

Cele mai bune oferte de la Stock Busters:

    7 comentarii

  1. Daca ai cateva produse la favorite (emag) si le urmaresti de cateva saptamani te ia inima cand vezi cum se modifica in fiecare zi preturile. Marketing power !

      (Citează)

    • Peste tot sunt scumpiri cum n-am vazut niciodata. Mai ales la mancare. Un cozonacel de 500 de grame care era 7-8 lei acum doua luni, azi costa 14 lei! Cotlet porc luam cu 14-15 lei, acum e 20 de lei la oferta in Kaufland. La vitrina asistata tot in Kaufland, cam toti carnatii sunt la 50 de lei/ kg!

        (Citează)

    • Nu in fiecare zi, de la o ora la alta am observat la LG OLED C1 de 55″ si Philips OLED 806 de 55″.

        (Citează)

  2. In China e jale, ca pe animale ii tin si-i maltrateaza.

    https://9gag.com/gag/ajgxBKQ
    https://9gag.com/gag/a0Znn2Q
    https://9gag.com/gag/aAGM2e9

    Insa e greu sa empatizezi cu chinezii, care acum 5-6 luni se umflau in pene ca regimul lor i-a protejat de covid, au gestionat bine situatia, radeau de americani si europeni.

      (Citează)

  3. “120 de tablete Finish cu 109 lei”
    ce e cu preturile astea, e chip shortage de nu mai au sa puna in tablete de spalat??
    si de la somat era un deal acum cateva luni la 0.5/0.6 tableta, acum si astia o dau la 0.84 pe bucata, ce e cu preturile astea??

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus