un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

MacGyver a fost la Ministerul Finanțelor și a fumat o țigară

4 Apr 2022  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

Acesta este un sediul al Ministerului Finanțelor de pe bd Mircea Vodă. Bănuiesc că n-au bani de un coș de gunoi la locul de fumat, așa că au pus un bidon de plastic tăiat pe jumătate, cu niște apă în el, și toate chiștoacele acolo se aruncă.

Tocmai Ministerul Finanțelor n-a găsit 26.000 de lei pentru un coș sau cât mai costă astea la licitație!

Pentru cei tineri, MacGyver era un serial cu un tip care improviza diverse lucruri cu ce avea la îndemână. L-a transmis Tele7abc la noi. Pentru cei tineri, Tele7abc era…

    13 comentarii

  1. Au avut un cos, dar nu avea completata declaratia de beneficiar real, asa ca l-au poprit.
    Cetateanul MacGyver asta unde detine rezidenta fiscala?

      (Citează)

  2. arată a mesaj pentru fumători.

      (Citează)

  3. Acolo trebuie cos gunoi plan inclinat…ca doar n-o sa stea bugetarul cu capul in ploaie se fumeze. Probabil ca se va face o licitatie ca se se darame sediul actual si sa se construiasca unul nou in care exista loc de fumat care e sub copertina dar nu in dreptul rampei.

      (Citează)

  4. Eu vad partea plina (de zemuri) a paharului: macar nu arunca resturile pe jos ca salbaticii.

      (Citează)

    • Locuiesc langa primaria sectorului 1 si au si ei un astfel de bidon (am mai vazut si pe la alte institutii). Aceasta este o initiativa prin care reusesc sa pastreze curatenia, altfel ar fi plin de chistoace pe jos. Cu cosul de gunoi este mai complicat, chiar daca are scrumiera pentru stins tigarile deasupra, tot se va gasi cate un ignorant care sa le arunce nestinse complet in compartimentul de jos in care sunt si alte gunoaie (ambalaje) si va iesi fum alb pe cos fara sa fie ales un nou sef in institutie.

        (Citează)

    • Ion: va iesi fum alb pe cos fara sa fie ales un nou sef in institutie

      Bună asta :)

        (Citează)

  5. Cel mai probabil alea normale … se fură :)

      (Citează)

  6. De unde bani de coș ❓ Păi sporurile alea de ținut curul pe scaun și de respirat aer bugetăresc costă ceva😉

      (Citează)

  7. Exista si varianta recenta: imdb.com/title/tt1399045/

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus