un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 4 martie 2022

4 Mar 2022  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Formula 1 a desfăcut contractul cu grand prix-ul rusesc. Dacă nu se înțeleg iar, nu vor mai fi curse în viitor în Rusia. Garry Kasparov scrie despre Putin.

  11 comentarii

 1. “Loteria va da ca premiu și trotinete electrice. Ar putea da direct bani, dar e mai bună o trotinetă, nu?” – eu n-am inteles asta niciodata. Foarte multe multe firme dau obiecte ca premii la concursuri sau tombole. Le iau ei cumva mai ieftin, sau cum? De ex o masina de cu pret de piata de 45.000 euro e luata de Lidl mai ieftin si le convine s-o dea in locul sumei de bani? ca ar putea sa dea direct o suma mai mica, cat e masina. La fel si cu trotinetele: sunt 100 la Loterie – a cerut discount la fabricant, a stat unul acolo si s-a gandit ca economisesc 10.000 euro daca le face producarorul/importatorul discount de 100 euro per trotineta?

    (Citează)

  • Evident ca obiectul dat premiu este subventionat puternic de producator, ca doar i se face reclama puternica si ii este asociat numele cu un retailer puternic in piata.

   Din cate am prins eu, costul de productie la masini autoturisme este cam o treime din pretul de vanzare. Restul este pentru marketing, cercetare, dezvoltare.

     (Citează)

 2. Kopa_Kopan: Specificațiile principale ale lui Samsung M23

  de exemplu Lidl are parcul auto BMW :) probabil au primit un discount mult mai bun.

    (Citează)

 3. Boss, sunt interese mari la mijloc.
  Probabil sunt ceva parteneriate plus marketing, 100 de trotinete de la xiaomi 🤔 mai aude lumea de xiaomi.

    (Citează)

 4. Kopa_Kopan:
  “Loteria va da ca premiu și trotinete electrice. Ar putea da direct bani, dar e mai bună o trotinetă, nu?” – eu n-am inteles asta niciodata. Foarte multe multe firme dau obiecte ca premii la concursuri sau tombole. Le iau ei cumva mai ieftin, sau cum? De ex o masina de cu pret de piata de 45.000 euro e luata de Lidl mai ieftin si le convine s-o dea in locul sumei de bani? ca ar putea sa dea direct o suma mai mica, cat e masina. La fel si cu trotinetele: sunt 100 la Loterie – a cerut discount la fabricant, a stat unul acolo si s-a gandit ca economisesc 10.000 euro daca le face producarorul/importatorul discount de 100 euro per trotineta?

  Tu crezi ca intamplator la Lidl apare BMW in toate reclamele la tv, bannere stradale si peste tot prin on-line? Cei de la BMW platesc pentru acea expunere pe care o face Lidl, oferind un discount imens la masina. De fapt pe Lidl ii costa aproape nimic acele BMW-uri, deci ies muuult mai ieftin decat ti-ar da tie banii. Ca una e 10k Euro premiu si alta e un BMW X1.

    (Citează)

 5. Misto Sifu pacat ca luptele cu boss-ii sunt mega repetitive. Sa nu mai zic ca a fost conceput pt PS mai degraba, pe pc fara joystick e greu de tot de la un punct incolo. Amuzant ca spun ca doar 15% din jucatori l-au terminat si cei de la gamespot prezinta in video doar lupte din primele 2 nivele :))))

    (Citează)

 6. Cel mai bun telefon pe care l-am avut a fost essential phone ph-1 si de atunci tot sper sa pot avea același design pe un Android. Sigur voi cumpăra urmașul său.

    (Citează)

 7. SpaceX lanseaza anul asta mai multe rachete decat cele lansate de rusi de cand au program spatial. :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus