un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 15 martie 2022

15 Mar 2022  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

Oferte bune de la Stock Busters:

Un review extra-laudativ la adresa unui telefon cu aspect foarte învechit. Cu ecran mic și o singură cameră, este dificil să beneficiezi cu adevărat de noul procesor, aș zice eu:

    14 comentarii

  1. UE, ca de obicei sunt între proști și impotenți, criptomonedele trebuiau interzise de ani de zile.

      (Citează)

  2. Cătălin Tănase

    15/03/2022 la 9:22 AM

    Acel review nu mi s-a părut extra-laudativ. În schimb, eu nu văd la ce îmi folosesc cea mai bună camera/chipset din clasa lui, dacă bateria se “topește” imediat

      (Citează)

    • Cred că e evident de ce ai vrea o cameră bună, iar chipset-ul e bine că e ultimul pentru că e mult mai eficient și poți fi cu softul la zi mult timp de acum încolo.

      Bateria ține cam o zi dacă nu faci prea multe cu telefonul, cum e cazul celor care cumpără modelele mai ieftine.

        (Citează)

    • Cătălin Tănase

      15/03/2022 la 11:21 AM

      Ține cam o zi dacă nu îl folosești, dar dacă pleci pe undeva și vrei să faci mai multe poze, se descarcă foarte repede, de asta spun că degeaba ai camera aia excelentă dacă nu o poți folosi relaxat

        (Citează)

    • Poți folosi telefonul relaxat dacă iei un acumulator extern cu tine. Până la urmă alegi dacă vrei să fii relaxat indiferent de situație (și atunci dai 6500 de lei pe Pro Max) sau te împaci cu ideea că nu e cel mai grozav display sau că trebuie să iei cu tine un acumulator extern. Different tools for different use cases, cum se zice.

        (Citează)

    • Cătălin Tănase

      15/03/2022 la 2:35 PM

      Ce să zic…și asta cu power bank-ul e o soluție, nu zic nu, dar eu prefer totuși să am un telefon MOBIL, nu “aproape mobil” :))

        (Citează)

    • @dam167, deci bateria nu conteaza pentru ca daca ai nevoie iti mai iei o baterie portabila. Dar atunci de ce mai conteaza camera? Daca ai nevoie, iti iei un DSLR cu tine, nu?

      Sa admitem ca poate este un telefon bunicel, dar totusi trebuie sa recunoastem si ca bateria reprezinta un punct slab destul de deranjant.

        (Citează)

    • N-am zis că bateria nu contează, ci doar că la banii ăia sunt compromisuri – autonomia e unul dintre ele. De-aia există Pro Max, ca să le ai pe toate și evident are alt preț.

      Exact aia am făcut în trecut – am luat SE și am dus acumulator și DSLR cu mine. De-aia există atâtea telefoane, ca fiecare să-și aleagă unul funcție de priorități. A, că vor unii ca orice telefon care apare să le aibă pe toate, aia e altă poveste.

        (Citează)

    • Cătălin Tănase

      16/03/2022 la 1:15 PM

      “De-aia există Pro Max, ca să le ai pe toate și evident are alt preț”

      Probabil că SE 2022 o să coste aproximativ 2700 de lei. Sunt sigur că există opțiuni foarte bune în jurul sumei de 3000 de lei, cu mai putine compromisuri decât SE-ul. Nu văd de ce ai sări direct la Pro Max

        (Citează)

  3. Gaelex:
    UE, ca de obicei sunt între proști și impotenți, criptomonedele trebuiau interzise de ani de zile.

    De ce?

      (Citează)

    • Pentru ca nu aduc nimic util in societate. Sunt bune doar pentru speculanti, care le cumpara si spera sa le vanda inainte sa se prabuseasca piata. Ba chiar existenta criptomonedelor genereaza niste probleme la nivel mondial. Una dintre ele ar fi scumpirea energiei electrice, ceea ce genereaza un lant de scumpiri in toate domeniile.

        (Citează)

    • Partea cu energia electrică este singurul dezavantaj. În rest, dacă unii au chef de jocul cripto, de ce să nu-l aibă?

      Dacă e să o iei așa, nici tablourile nu aduc ceva util în societate.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus