un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 1 martie 2022

1 Mar 2022  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

 

Cei 13 soldați ucraineni care păzeau Insula Șarpelui sunt prizonieri la ruși. La Antena 3 s-au comentat imaginile dintr-un joc video. Un general invitat în studio nu s-a prins că nu sunt reale, deși ai fi zis că o fi văzut vreodată cum trage antiaeriana.

Ce zic rușii despre război până acum:

The Russian military claimed Monday that its armed forces have hit 1,146 Ukrainian military installations since the beginning of the “special operation,” Maj. Gen. Igor Konashenkov, the spokesperson for Russian Ministry of Defense, said in a statement.

Among the targets were “31 command posts and communication centers, 81 S-300, Buk M-1 and Osa anti-aircraft missile systems, as well as 75 radar stations. Operationally, tactical aviation of the Russian Aerospace Forces hit six columns of armored vehicles of the Ukrainian armed forces,” he said.

Additionally, “311 tanks and other armored combat vehicles, 42 aircraft and helicopters (including on the ground), 51 multiple launch rocket systems, 147 field artillery pieces and mortars, 263 units of special military vehicles were destroyed,” Konashenkov added.

Un convoi rusesc de blindate și camioane ce se întinde pe 60 de kilometri a ajuns lângă Kiev.

    11 comentarii

  1. Freshful nu acopera “ 80% dintre localitățile din Ilfov” dar e usor sa scrii asta cand nu ai publicat pe site harta cu locatiile de livrare.

      (Citează)

  2. Insula Sarpelui? eu stiam ca este Insula Serpilor…
    Cea mai buna solutie pentru insula aia este sa fie bombardata si stearsa din Marea Neagra. Asa, n-o sa mai fie niciun scandal acolo. Si asa nu-i decat o stanca, nu e utila decat in scopuri militare. Acum, ca are iar statut incert, ar fi momentul s-o stearga de pe harta.

      (Citează)

  3. Cu telekom mobil cum rămâne?
    Rămân fără magazine?
    Unde mai semnează lumea abonamente noi/le plătesc pe cele existente? (fără glume cu “pe internet” că știți și voi care e procentajul de români ce își plătesc facturile online)

      (Citează)

  4. “Un convoi rusesc de blindate și camioane ce se întinde pe 60 de kilometri a ajuns lângă Kiev.”
    Așa a fost prezentată știrea initial, dar se pare ca a fost o eroare de traducere/comunicare. De fapt are 3-4 km si se afla la 60km de Kyiv. (Cum ii mai spun Kiev-ului acum)

      (Citează)

  5. La capitoul generali stam bine, cred ca sunt mai multi decat infanteria. Cand vine razboiul ne mutam toti pe FB ca pe teren nu are cine. Tot respectul pentru Ucrainieni, ai nostrii cred ca erau tavaliti in mai putin de 24h, iar de populatie care sa mearga sa se inarmeze nici nu mai zic

      (Citează)

  6. Aia cu prostii de la antena 3 care comentau imagini din joc e monumentala. Radu tudor analist militar, ala din armata plus toti prostanii din studio…….ai de capu lor.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus