un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O prezentare a noii Dacia Jogger

16 Mar 2022  ·

AUTO  ·

13 comentarii

Interesant ce zic britanicii despre Dacia Jogger, Marea Britanie fiind o piață destul de pretențioasă.

Omului de la Auto Trader i-a plăcut mașina, chiar dacă arată toate elementele care-i țin prețul jos, inclusiv abțibildul de pe spate:

    13 comentarii

  1. Sincer intre Ford si Dacia (pe considerentul ca ambele ajuta economia locala) prefer ford cu 7 maini. Mi se pare ca au preturi mult mai corecte pentru ce ofera. Si spun asta avand un logan in familie de care sunt multumit, dar trebuie sa fii chior sau sa nu fi umblat niciodata cu alta masina sa spui ca e de calitate.

    Ma mai gandesc si ca pretul daciilor e acelasi si la noi si in vest si deja ma abtin sa nu o trec pe lista cu branduri de 2 bani.

      (Citează)

    • Ce ford cu 7 locuri gasesti la acelasi pret cu dacia ?

        (Citează)

    • Are “logan în familie” și asta e tot ce contează

        (Citează)

    • Cătălin Tănase

      16/03/2022 la 5:40 PM

      Alin, cred că Robert se referă la Ford vs Dacia în general

        (Citează)

    • Fiecare cu plusurile si minusurile lui. Nu poti sa spui ca ford e peste. Sau poti sa spui, dar altu o sa puna dacia pe primu loc. Functie de nevoile fiecaruia. Si mai ales de buget. Ar fi pline soselele de marci de lux, daca ne-am putea permite ce masini vrem.
      Asa se facea misto si de spring. Si acum le vezi peste tot.

        (Citează)

    • Per total, este clar ca Ford face masini mai bune. Dar la raportul calitate/pret nu prea exista nimic care sa depaseasca Dacia.

        (Citează)

  2. Abia astept sa imi vina. Fix pe cea din clip am comandat-o.

      (Citează)

  3. Daca te uiti pe vanzari.dacia.ro poti cumpara Dacia Jogger varianta de top cu gpl si 7 locuri cu 14.400 euro – dupa ce s-au aplicat rabla si reducerile dealerului.
    14.400 euro pentru o masina noua, cu garantie, pe care o poti folosi zilnic, te poate ajuta intr-o afacere mica prin volumul mare de incarcare, cu care poti pleca in vacanta cu familia extinsa, e super afacere.
    Si tineti cont – gpl din fabrica acum cand benzina este 8 lei litru si 7 locuri.

    It’s gold Radu, it’s gold.

      (Citează)

  4. Masina 2022 model nou si fara cutie automata… asta spune multe despre nivelul Dacia, lasand la o parte alte aspecte.

      (Citează)

  5. Ma bate serios gândul sa cumpăr Jogger-ul. Arată modern, ieftin de întreținut, spațioasa și un preț foarte bun. Pe lângă asta, impozit mic, asigurare mică. Acum doar sa vând haraboaia mea…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus