un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ofertă excelentă: Samsung Watch4 de 44 mm la 699 lei

18 Mar 2022  ·

TEHNOLOGIE  ·

13 comentarii

Samsung Watch4 de 44 mm (adică cel mare) și bluetooth costă 699 de lei acum la eMAG. Incredibil prețul. De obicei 999 lei este un preț bun. Luați-l, chiar merită acest ceas, am scris aici review.

Eu mi-am luat varianta Classic acum câteva luni, cea cu bezel rotativ. Foarte bună și această variantă, dar mai scumpă.

Dacă vreți să faceți ca mine, luați ceasul negru și o curea roșie, este o combinație foarte reușită. Cureaua Samsung roșie originală are piele în partea superioară și silicon către piele, ceea ce este foarte plăcut. Ca idee, varianta de 40 mm, mai mică, este vândută tot de eMAG cu 899 lei.

    13 comentarii

  1. Am un Huawei GT2 Pro, luat o idee mai ieftin decat pretul de promo al Samsungului de azi. Din ce inteleg din review-ul tau, Samsungul asta ar avea niste plusuri pe partea de monitorizare (EKG, tensiune arteriala) si suportul de pay, dar ma da tare de tot inapoi autonomia. Pe al meu am un pic peste o saptamna in utilizare normala cu fata selectata. Fiu-meu si-a luat Watch 3, care tine cam 2 zile dar, din acest motiv, nu prea il foloseste.

      (Citează)

    • Cumparat varianta de 44mm din Emag, dar facut retur la 2-3 zile, ca l-a promovat Altex mai ieftin cu vreo 100 lei. Doar ca, pentru ca tot era oferta, am facut upgrade la cel de 46…

        (Citează)

  2. As putea sa il iau. Dar mi-ar face viata mai buna? Nu.

    Si daca nu as fi mai fericit dupa, nu are sens.

      (Citează)

  3. Eu inca sunt in dubii daca sa aleg GT2 pro sau watch4. Am un p40 pro si ma gandesc ca as avea viata mai usoara cu gt 2 pro.

      (Citează)

    • Si eu ma gandeam la comparatia dintre astea doua, Inclin catre GT 2 Pro pentru bateria care rezista mai mult.

        (Citează)

  4. Autonomie mica, complete turnoff. Pt smartwatch recomand garmin instinct solar, autonomie minim 7 zile, mai mult daca il vede soarele. Ecran monocrom, dar e un adventure watch de outdoor, nu de hipster. Bluetooth, gps, health, tot tacamul. Nu merge la costum dar cine sta la costum 7 zile la rand si foloseste gps?

      (Citează)

  5. l-am luat acum 2 zile la 899.99… am sunat la emag si am primit voucher pentru diferenta :)

      (Citează)

  6. .”Cel mare” nu e ăla de 46 mm?
    Că nu mai înțeleg nimic.

      (Citează)

  7. Sunt tentat dar rezist. Acum folosesc un tracker simplu (Mi Band) si cred ca mi-ar fi greu sa ma obisnuiesc cu greutatea si nevoia frecventa de incarcare.

      (Citează)

  8. L-am luat eu la oferta ca sa nu-l luati si voi.
    In primul rand are o autonomie de cca 40h. Ceea ce nu e rau dar nici bine.

    Daca vreti sa il folositi cu iphone, ipad oricare IOS device, renuntati. Nu se conecteaza la nici un device apple. Vorbim de Watch4.

    Daca aveti huawei din ala dinainte de restrictii, din nou, samsung watch (aplicatia) nu se va conecta la ceas. Workaround e sa adaugati ceasul cu Samsung health. ( settings-> Accesories -> add watch) Si aia nu va merge chiar din prima. Posibil sa fie fie probleme aiurea mai tarziu cand vreti sa sincronizati contul de google.
    Daca aveti huawei din ala fara servicii google, nu va merge.
    Daca aveti orice alt telefon android care nu e samsung, e posibil sa nu aveti unele functii dispponibile/utilizabile din diverse motive. Nu stiu care sunt alea, dar pe undeva spunea fix asta.

    L-am conectat la samsung A51, a mers bine configurarea. Doar ca eu il voiam conectat la Iphone. Asa ca in loc sa-l returnez, l-am facut cadou in familie.

    ps: are bezel cam mare ceea ce e enervant. Varianta la oferta e doar pe negru deci va trebui o alta curea daca vreti sa fiti mai fashionista. Mi s-a parut ca are cam toate functiile pe care mi le doream de la un ceas.

      (Citează)

  9. Varianta clasica de 42mm e 649 pe pcgarage.ro. Au luat-o razna cu preturile la watch4, e plina piata de ele.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus