un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Disney+ în România: lansare 14 iunie, costă 30 de lei lunar

29 Mar 2022  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

15 comentarii

Disney+ era programat pentru lansarea în vara 2022, iar acum a fost comunicată data: 14 iunie. Prețul abonamentului lunar este de 30 de lei (29,99 lei rolls eyes), dar va fi disponibil și un abonament anual de 300 de lei, cum ar fi 12 luni la preț de 10 luni.

Se zice pe acolo că ne vom putea uita la Mandalorian și Book of Bobba Fett, noul Moon Knight cu Oscar Isaac, Shang-Chi și inelele magice, serialul Grey’s Anatomy și restul producțiilor uzuale din Disney+.

Și gata, ați aflat totul despre anunțul de astăzi încă din preview-ul articolului, nu cu clickbait “vezi aici data incredibilă la care se va lansa Disney+ și prețul său uimitor” ca pe alte site-uri. 30 de lei este un preț bun, apropo, între HBO Max și Netflix. Ca întotdeauna, nu uitați că nu vă forțează nimeni să vă abonați pe viață. Puteți să vă abonați 2 luni, să vedeți cele 2-3 seriale ce vă interesează și apoi să vă dezabonați.

    15 comentarii

  1. platesc asa:
    prime – 14 lei
    hbo max – 16 lei
    netflix – 39 lei
    mai ramane sa iau si Disney+ si tot nu am unde sa vad “X Files” :(

      (Citează)

  2. intrebarea este cati pot capusa un cont :)

      (Citează)

  3. radu:
    intrebarea este cati pot capusa un cont :)

    :))))))))

      (Citează)

  4. Pe Disney+ o sa poata capusa 4 oameni si vei putea face 7 profile.

      (Citează)

  5. Mie mi se pare cam scump, mai ales ca am vazut majoritatea productiilor pe care le au ei. Cine s-ar abona pentru Grey’s Anatomy? sau poate sunteti interesati sa le oferiti copiilor ceva modern, filme cu personaje gay, trans, si ce-o mai fi mai nou prin dubioseniile alea…

      (Citează)

    • “sau poate sunteti interesati sa le oferiti copiilor ceva modern, filme cu personaje gay, trans, si ce-o mai fi mai nou prin dubioseniile alea…” – asta e o tampenie aruncata gratuit. daca nu ai consumat productiile din ultimii ani ai disney (animatii) atunci mai bine nu te pronunti. faza intr-adevar dubioasa este cat de multi adulti considera ca animatiile sunt de cacat dar habar nu au despre ce vorbesc.

        (Citează)

  6. Se tot aduna costurile pentru serviciile astea de streaming…

    Netflix a anuntat ca mareste costul abonamentului. Prime oricum folosesc pentru ca iau de pe Amazon si uneori sunt preturi exclusive. HBO deja era inclus cu abonamentul de cablu, se mai uita si alta lume in afara de mine.

    Disney+ are factor nostalgic mare, pe de alta parte sunt si foarte enervanti cu atitudinea lor vis a vis de P.R.C. As vrea sa ma abonez, dar ma deranjeaza ideea sa le dau bani unora ca ei.

      (Citează)

  7. Serviciile de streaming au fost prezentate acum ceva ani ca marea resetare, “cord-cutting”, hipstereala (“eu nu ma uit la televizor”) visul omului modern.
    Doar ca diversele productii de interes sint impartite in mai multi provideri, si ajunge sa te coste o gramada de bani sa le vezi (dar cind vrei tu, ce misto), mult mai scump decit un abonament cinstit de tv prin cablu.
    Un alt “disruption” care nu a dus decit la scumpirea unor servicii de care nici nu stiam ca avem nevoie.
    Si pe urma se mira unii ca mai exista torrente.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus