un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 25 februarie 2022

25 Feb 2022  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Ucraineancă curajoasă.

Cineva a filmat aterizarea avionului Suhoi 27 la Bacău:

    11 comentarii

  1. Salut.
    La Assassin’s Creed linkul este de la Vivo

      (Citează)

  2. si la S21 ultra review-urile au fost mereu pozitive, great camera, battery, screen, design etc.

      (Citează)

  3. Curajul nu e departe de nebunie, dar ma indoiesc ca vreun roman ar avea acum asemenea curaj. As vrea sa sper ca ar exista, dar ma indoiesc.

    Eu unul as vrea sa vad camp de maci plantat cu aceasta metoda de natia asta vecina si prietena care este fosta CCCP.

      (Citează)

  4. Pentru cine sunt stirile despre clubhouse? a incercat macar cineva asa ceva?

      (Citează)

  5. Dacă anul trecut ai vândut 10.000 de telefoane și anul ăsta ai vândut 15.000, este o creștere…dar nu înseamnă că se vinde bine.

    Deja oamenii se plâng de telefon: https://www.reddit.com/r/Android/comments/sxbr3u/galaxy_s22_exynos_owners_reporting_defective/

      (Citează)

  6. nwradu:
    Da, erau bune, dar atunci puteai să le reproșezi că n-au schimbat modulul foto față de generația anterioară. Acum insă de mult n-am mai văzut chiar așa review-uri, the iPhone of Android, “telefonul pe care-l poți recomanda oricui” șamd.

    Nu stiu unde citesti tu reviewuri bune ca eu n-am dat decat de reviewuri despre probleme. De ex: https://www.xda-developers.com/samsung-galaxy-s22-exynos-performance-display-issues/

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus