un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 14 februarie 2022

14 Feb 2022  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

:*

  6 comentarii

 1. :*:*

    (Citează)

 2. Pai e prima data cand Samsung scoate o tableta cu specificatii demne de pretul ala . In afara de Apple care pune totul la superlativ , ceilalalti doar faceau rabat , ba la display , ba la baterie , ba la SoC .

  Acum pare sa fie all in , iar rezultatele se vad .
  Eu cunosc 3x care asteapta sa dea comenzi si la noi .

    (Citează)

 3. “Chrome va moderniza interfața de downloads ” Microsoft a făcut asta in edge de mult timp. Google a cam rămas în urma

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus