un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Produse interesante prin Lidl – februarie 2022 (inclusiv robot de aspirare Silvercrest)

17 Feb 2022  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

17 comentarii

Am dat o tură prin Lidl. Iarăși m-am lipit de mai multe decât aveam pe lista de acasă.

Am văzut însă câteva produse interesante pe acolo. Cel de mai jos este un spălător de geamuri de mașină. Am luat și eu unul, de fapt, e vreo 10 lei, și l-am achiziționat pentru că mi-am dat seama că nu spăl mai niciodată geamurile pe interior. Eu merg la self-service, spăl mașina pe afară și dau cu aspiratorul, dar mai mult de atât nu fac.

O să ziceți că de ce nu dau cu cârpa pe parbriz pe interior. Păi asta de am luat-o din Lidl este o cârpă mai bună, de fapt, că pot ajunge mai ușor cu ea din colț în colț, pot apăsa mai bine, pot șterge în linii drepte ca să nu rămână urme din acelea de șters manual.

Mai au și o mulțime de produse cu branding Coca-Cola, în caz că vă place marca și ideea de “americana”. Au tot felul de căni, boluri, o cutie mare și pahare, unele retro. Paharele acelea cu Coca-Cola scris transparent și embosat sunt, dacă nu mă înșel, niște modele chiar vechi, primele pahare Coca-Cola sau ceva așa. Am primit cândva unul la McDonald’s, era o campanie pe tema asta.

Robot de aspirare Silvercrest la 800 de lei. Mi se pare un preț foarte bun. Nu știu cât de bun este față de un Roborock de top sau de Rowenta Seria 95, dar acesta din Lidl costă 800 de lei. Poate-l vreți ca ceva ieftin sau pentru vreun spațiu comercial ce nu necesită navigație complexă. Navigația, apropo, este una browniană, merge la întâmplare prin spațiu și până la urmă aspiră tot. Pe cutie scrie și că are un mod de aspirare în linii paralele. Are și 3 ani garanție, deci păstrați bine bonul Lidl.

Căni care-și schimbă culoarea când torni o băutură caldă în ele:

Vinul acesta, Domeniile Davidescu – Rară Neagră și Saperaveni, este un roșu bun. Am băut recent. Văd că-l vinde și Lidl acum.

Fotografiile sunt făcute în Lidl de pe Mihai Bravu, intrarea Tarcău cred că-i zice. Vedeți că mai au produse din săptămâna bavareză, adică au covrigi bavarezi la congelator, care-s foarte buni de făcut în cuptor acasă, și cârnați din aceia albi ca-n Munchen, cu tot cu muștarul pe care-l mâncam la nemți.

Lidl-ul acesta și-a mărit parcarea. Nu mai știu ce era lângă ei, poate un teren gol, dar au robotit vreo două luni la el și au extins parcarea acolo, practic dublându-i capacitatea. GG!

    17 comentarii

  1. Referitor la bon si pastrarea lui, mai bine folosesti aplicatia/cardul lidl plus si ai bonul in format digital.

      (Citează)

    • Nu se mai accepta garanția/retur decat pe baza bonului fizic, au schimbat nu stiu ce soft acum 1 luna. Deci atenție, păstrați bonurile.

        (Citează)

    • Asta mi se pare o porcarie. Daca nu se mai accepta bonurile virtuale, de ce mai exista acestea in aplicatie?

        (Citează)

  2. Vinurile roșii Domeniile Davidescu sunt pe emag la 30 lei fără promoție.

      (Citează)

  3. @radu, gusturile nu se discuta dar la banii aia e mai bun Purcari decat Davidescu.

      (Citează)

  4. Salut!
    Am cumpărat de la Lidl un aspirator vertical Silvercrest la un preț ce spulbera orice concurență, garanție 3 ani, totul bine.

    S-a rupt după câteva folosiri la îmbinarea recipientului de praf cu tija lungă, că stătea prinsă în două mini-șuruburi.
    170 de lei irosiți, nevermore I say.

    O fi la fel și cu robotul ăsta “brownian” de-l lauzi tu.

      (Citează)

  5. Vreau să știu daca acumulatorii de la bormasinile parkside se potrivesc la cele Dexter de la leroy merlin .

      (Citează)

  6. Robotul ala nu strange gunoiul, este el un gunoi.

      (Citează)

    • Cred ca in loc de aspiratorul ala de la Silvercrest mai bine cumperi modelul Xiaomi Mi Vacuum Mop Essential. Nici asta nu are senzori, dar are o aplicatie care face o harta a casei si in principiu stie pe unde a mai fost.
      Merge destul de bine si stie sa se intoarca la locul lui, in afara cazurilor cand mai patineaza la urcarea pe cate un covor si se rataceste pentru ca el crede ca a mers un metru si de fapt a stat pe loc.

        (Citează)

  7. Spălătoru de geamuri de mașină e fain că e extensibil ! Mă rog, cineva cu imaginație sigur poa’ să-i găsească și alte aplicații. Chiar zilele trecute am cumpărat un aparat de pirogravat Parkside (25 lei) și un set de 12 pensule Crelando (20 lei), prețuri care le consider foarte okey. Urmăresc in permanență promoțiile de la Lidl (și nu numai) și de foarte multe ori cumpăr produse din gama bricolaj – nu pentru că aș avea neapărată nevoie, momentan, ci pentru că se prezintă bine. Pentru cei pasionați sau pentru cei curioși de pirogravură, pot urmări canalul ” Minisa Art and Pyrography ” pe YouTube.

      (Citează)

  8. @mihai, sunt obligati sa iti emita copie dupa bon la cerere. Pe cel digital ai seria, data, ora suma, ceri copie.

      (Citează)

  9. Am doua aspiratoare si de 2 ani isi fac treaba foarte bine. Si acum dupa 2 ani merg 120 de minute, au applicatie de control, sunt integrate cu Alexa, au bariera de infrarosu sa nu se duca in anumite zone. Pleaca regulat isi fac treaba, eu doar curat containerul de praf.

    Im place ca urca pe toate covoarele si are 2 perii rotative in fata. Modul turbo si contur nu prea le-am folosit.

    Perii, filtre se gasesc pe Amazon si sunt ieftine.

    Miscarea pare browniana dar nu este, insiste pe anumite zone brownian apoi se muta in alta parte. Ce sa zic, pentru mine isi fac treaba. Am platit 200 euro pe 2 bucati acum 2 ani.

      (Citează)

  10. Mario:
    Referitor la bon si pastrarea lui, mai bine folosesti aplicatia/cardul lidl plus si ai bonul in format digital.

    Si cum cauti in 500-1000 de bonuri digitale, ca aplicatia nu are search in bonuri, din cate stiu…

      (Citează)

    • Cum ajungi la 500-1000 de bonuri digitale? Faci cumparaturi zilnic la Lidl timp de 3 ani?
      Si daca da, arunci si tu o privire rapida printre toate si verifici doar bonurile care au valoare mai mare de 800 de lei.

        (Citează)

  11. conspicuous:
    Vreau să știu daca acumulatorii de la bormasinile parkside se potrivesc la cele Dexter de la leroy merlin .

    Am avut experienta neplacuta sa cumpar o baterie de 12 volti pentru bormasina de la Lidl din Grecia si sa nu fie compatibila cu bormasina cumparata de la Lidl din Romania. Arata aproape la fel, dar au niste ghidaje cu 2-3 mm mai incolo, asa ca am dat banii degeaba.

      (Citează)

  12. Andrei G:
    Cum ajungi la 500-1000 de bonuri digitale? Faci cumparaturi zilnic la Lidl timp de 3 ani?
    Si daca da, arunci si tu o privire rapida printre toate si verifici doar bonurile care au valoare mai mare de 800 de lei.

    Cumpar de la supermarket, in general Lidl, pe motiv de raport calitate pret, cam o data la 2 zile. A propos de valoarea bonului, am cumparat si diverse chestii de bricolaj (bormasina, ciocan de lipit, pendular samd) care au valoare sub 200 lei, si care s-ar pierde intre restul de bonuri.

      (Citează)

    • Atunci da, ai dreptate. La tine nu prea s-ar putea aplica pastrarea bonurilor in aplicatie si este mai simplu sa le pastrezi pe cele fizice. Eu in schimb cumpar mult mai rar de la Lidl, maxim de 2 ori pe luna, si probabil am gandit din prisma experientei mele.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus