un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ofertă: două perechi de căști earbuds Samsung Buds2 la 599 lei (și o altă ofertă la ceasuri Watch4)

4 Feb 2022  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

Găsiți oferta pe eMAG, vândută de eMAG, mai jos în pagina căștilor Buds2. Mi se pare foarte bună oferta. O singură pereche se vinde uzual cu 500 de lei, dar acum primiți două pentru 600 de lei. Puteți vinde una, puteți să o dați cadou, poate vreți căști similare pentru partener sau copii.

O pereche este neagră, alta violet. Un fel de his and hers.

Buds2 sunt căștile lansate anul trecut în august, odată cu Z Fold3 și Flip3. Au anulare activă de zgomot, autonomie 5+13 ore cu ANC on și 8+20 ore cu ANC off, iar cutiuța lor se încarcă și wireless. Căștile arată bine, au carcasă IPX7, sunt multi-device. La lansare s-a vorbit și de o aplicația Buds for PC care face mai simplă conectarea lor la un PC, dar nu am urmărit stadiul acesteia.

Iată un hands-on de la lansare:

Susține-mă cu un Subscribe:

O altă ofertă este la ceasuri. Cumperi două ceasuri Samsung Watch4 și plătești doar 50% din prețul celui de-al doilea. Oferta aceasta nu apare clar în pagina de produs, ci doar în unele bannere mici din site.

Eu nu am reușit să o activez. Bannerele duc la ceasul Watch4 44mm, dar nu apare vreun discount dacă pun două în coș. Bannerele arată de fapt unul auriu și unul negru, dar nu mi-a reușit nici în combinația aceea pentru că eMAG nu-l vinde pe cel auriu. Poate că încă nu a activat-o eMAG.

Așa arată bannerul care apare uneori în categoria ceasuri.

Ceasurile sunt bune, citiți review-ul meu pentru Watch4. Eu mi-am luat apoi un Watch4 Classic și sunt foarte mulțumit de el, dar nu cred că intră în această ofertă.

    11 comentarii

  1. Le-am prins acu doua zile sau trei la 513 lei perechea de GalaxyBuds2. Dupa ce, cu o zi inainte, ii luasesem sotiei casti violet cu 520… I got nothing.

      (Citează)

  2. Alexandru Bogdan

    04/02/2022 la 11:50 AM

    Acum cateva zile au fost la 520 tot asa doua perechi. Am stat mult pe ganduri daca sa imi iau dar nu am convins sotia ca are nevoie de casti noi.

      (Citează)

  3. Offtopic, dar poate subiect pentru articolul urmator. A emis Trezoreria o serie noua Tezaur si mi-am dat seama ce teapa pe cei care au cumparat anul trecut pe vremea asta cu vreo 3.75% sau cat era pe un an.
    Februarie 2022, cu 10375 lei nu mai cumperi ce cumparai in Feb 2021 cu 10000.
    Stai si cu banii blocati, ti-i mai si mananca inflatia…

      (Citează)

    • Atunci când vezi doar in alb și negru poți considera că este o țeapă.

      Dacă stai sa te gândești puțin vei constata că dobânda de 3,75 % pe care o primeai la Trezorerie este cea mai mare din piață și parcă nu avea rost sa cumperi in ianuarie 2021 (adică acum un an) orice chestie care NU ITI TREBUIA doar ca să te protejezi de inflație.

      Exemplu – acum un an benzina era mai ieftina cu 1 leu/l (să zicem) deci puteai cumpăra mai multa benzina cu aceeași bani – bun și cu benzina ce făceai, unde o depozitai, cat costau recipientele unde păstrai benzina, avea oare rost sa îți miroase a benzina in casa pentru un câștig de 1 leu/l ????

      După câte s-ar parea, pentru unii era mai avantajos așa, doar că să nu ia teapa că s-a scumpit benzina.

        (Citează)

    • Morrissey, și cam în ce a-i investi tu 20.000 de lei, să zicem, ca să fie sigur și mai profitabil decât titlurile de Trezorerie?!

        (Citează)

  4. Promotie copiata de la Altex, cred. Ei o au si in newsletter-ul de azi dimineata, pe eMAG nu fusese inca replicata.

    Unde mai pui ca pe Altex poti sa alegi din 3 pachete diferite, ce culoare preferi pentru a doua casca.

      (Citează)

  5. Deja intreprinzatorul roman le-a pus pe olx cu 350 de lei, si te lasa sa alegi daca le vrei pe alea negre sau pe alea violet :)

      (Citează)

  6. Urat ca nu merg si pe iphone!

      (Citează)

  7. motanes:
    Morrissey, și cam în ce a-i investi tu 20.000 de lei, să zicem, ca să fie sigur și mai profitabil decât titlurile de Trezorerie?!

    In 30.12.2020 TVBETETF era ~13 lei iar in 30.12.2021 ~18 lei. Luati-va fatilor in continuare ‘Tezaur’ :))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus