un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 14 ianuarie 2022

14 Jan 2022  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Pe lângă: se propune ca Ajunul Crăciunului să fie zi liberă.

 

    11 comentarii

  1. Progresul tehnologic a ajuns asa de low ca am ajuns sa avem stiri despre scroll vertical sau orizontal intr-o aplicatie, sau la o lansare de telefoane se vorbeste mult despre ce emoji noi s-au bagat…

    Adevarate headlines. Zici ca ar fi stirile alea intre Craciun si Anul Nou cand nu se intampla nimic si trebuie sa faci reportaje despre toxiinfectiile alimentare si diversi betivi.

      (Citează)

    • Progresul tehnologic e imens. Acum daca vrei 365 zile sa ai headlines, cred ca cineva nu e ancorat in realitate.

        (Citează)

    • Iulian: Zici ca ar fi stirile alea intre Craciun si Anul Nou cand nu se intampla nimic si trebuie sa faci reportaje despre toxiinfectiile alimentare si diversi betivi.

      Păi chiar sunt zilele alea. Tocmai s-a terminat CES, unde s-au prezentat cele mai noi tehnologii, laptopuri SF și roboți de toate felurile. Cum zice Robert, nu poți avea și în zilele următoare tot așa ceva.

        (Citează)

  2. Valve livreaza precomenzile* (o parte din ele)

      (Citează)

  3. Uite aici stire importanta, n-am vazut-o pe blogul asta: https://www.bbc.com/news/world-us-canada-59944889 , nu prostii gen “smart downloads” si alte lucruri inutile

      (Citează)

    • Da, păi sunt știri despre tehnologie, nu despre transplanturi. A fost știrea aia pe toate canalele de știri. Eu ce-aș putea aduce personal la ea ca să merite un articol?

        (Citează)

    • nu ma refeream la un articol separat, ci doar in enumerare la stirile zilei (unde nu aduci mereu o nota personala).
      Cat despre tehnologie … tinand cont ca vorbim de modificari genetice pentru a face inima compatibila … asta daca nu cumva prin tehnologie te referi numai la IT. Consider ca si biotehnologia se incadreaza, sa nu uitam ca si crearea unui vaccin e tehnologie, ba chiar am avut si articol despre detaliile mRNA aici pe blog.
      In plus nu-i ca si cum zi libera de ajunul craciunului sau ce reducere mai are un magazin de haine s-ar putea incadra la tehnologie.
      Cat despre canalele de stiri … nu stiu de ce dar aveam impresia ca audienta blogului, in cea mai mare parte, nu mai are TV de x ani.

        (Citează)

  4. Păcat că au renunțat la PUBG Lite, era ok pentru cei cu PC-uri mai slăbuțe.

      (Citează)

  5. The Settlers va fi foarte dumbed down fata de Settlers 3 si 4, din pacate unul din motivele pentru care directorul proiectului a plecat din Ubi fiind fix acesta. A vrut sa faca ceva foarte bun si nu a fost lasat, practic cineva din Ubi incearca sa schimbe total jocul … fani nu sunt multumiti de schimbare.

      (Citează)

  6. A apărut update-ul pentru Pixel 6 – 200Mb, bonus
    https://www.androidpolice.com/pixel-6-phone-year-2021/

      (Citează)

  7. “A group of 270 doctors and medical experts have signed an open letter”
    adica din ” the total number of professionally active physicians in the United States amounted to 1,062,205 physicians” un procent de 0.025% au semnat o scrisoare. Iar aia 270 nici nu erau toti medici, erau si “experti”, adica pot fi asistenti medicali, psihologi, kinetoterapeuti etc.
    Procentual mult mai multi medici din Romania au semnat impotriva promovarii vaccinurilor si a masurilor luate de guvern impotriva covid, dar asta binenteles ca nu e o stire.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus