un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 11 ianuarie 2022

11 Jan 2022  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

  7 comentarii

 1. Nu știu cum e 10 Pro, dar dacă continuă calitatea lui 7 Pro atunci e singurul produs chinezesc pe care aș lua în considerare să îl cumpăr. E suficient să fi pus hardware de ultimă generație și să fi rafinat puțin OS-ul și sunt sigur că overall e un telefon mai bun decât orice iphone.

    (Citează)

  • De ce e mai bun ca orice iphone?

     (Citează)

  • ca iphone-ul e scump :))

     (Citează)

  • don’t buy chinese bro

     (Citează)

  • @Mihai: acum am un iphone 12 pe care îl consider inferior OP7pro-ului pe care îl foloseam înainte. Presupunând o evoluție constantă și de-o parte și de cealaltă, e probabil ca ultima generație de OP să fie mai bună decât ultima generație de iphone. Sigur, poate OP n-a avansat prea mult și Apple a făcut un salt între 12 și 13, dar e mai puțin probabil. În orice caz, când zic că e mai bun mă refer strict din punctul meu de vedere.

   @dragos: exact, pentru că nu-mi permit să cumpăr un iphone.

   @Pyro: probabil că nu o să-l cumpăr oricum, că am șters produsele chinezești de pe listă. Dar ăsta ar fi singurul care e atât de bun încât m-ar tenta.

     (Citează)

  • Vezi ca nu mai are oxygen os, e fix oppo acum.

     (Citează)

  • OP 7 Pro era foarte diferit. OnePlus s-a impus cu telefoane performante, dar oferite la prețuri mult mai mici decât alte flagship-uri din acea perioadă. Ei nu făceau marketing, ei nu aveau magazine etc. Probabil de fapt le vindeau în pierdere pentru cotă de piață.

   Astăzi OnePlus este un brand scump. Îl cumpără fanii mărcii, dar mulți probabil au abandonat-o când a crescut prețul.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus