un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

God of War, unul dintre cele mai bune jocuri de PlayStation, se lansează astăzi pe PC

14 Jan 2022  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

God of War se lansează oficial astăzi pe Windows, îl găsiți pe Steam și Epic Store, dar și pe Instant Gaming la reducere (eu de acolo am luat diverse jocuri și au mers întotdeauna activate în Steam). A fost disponibil și ca precomandă, dar dacă nu vă place un astfel de sistem, astăzi la ora 18 jocul intră “în stoc” și cele precomandate se activează. Sau ora 19 în caz că n-am calculat eu bine fusurile orare.

Dacă vreți un review, este unul bun pe Go4Games. Dar bănuiesc că ați auzit de God of War. Lansat în 2018 pentru PS4, game of the year pentru majoritatea publicațiilor în acel an, ajuns între timp cel mai bine-vândut joc din istorie pe PlayStation.

Este un soi de reboot al seriei. Acțiunea se mută din mitologia greacă în cea nordică. Kratos este personajul principal, se bate cu toți zeii posibili, iar fiul său îl însoțește și îi dă ajutor în unele puzzle-uri. Mecanica aceasta a fost de fapt lăudată în joc. În fine… are acțiune, poveste bună, vizualuri interesante șamd. Este genul de joc emblematic care merită jucat. Apropo, vocea lui Kratos este dată de Christopher Judge, care l-a jucat pe Teal’c în Stargate SG-1.

Dacă aveți controller la dispoziție, conectați-l la PC și jucați-l cu controller. Se poate desigur și din mouse și tastatură, dar dacă a fost gândit pentru controller, posibil să vă fie mai ușor să-l jucați așa inclusiv pe PC.

    6 comentarii

  1. Cred ca ai gresit si nu e cel mai vandut joc pe playstation.

      (Citează)

  2. Cu care “toți zeii posibili” se bate Kratos? Că nu se bate cu niciunul. Doar cu vreo 3-4 feciorasi de zei. Tocmai de asta jocul a părut complet neterminat, lansat cu întârziere pe repede inainte. Dar na, de ce sa nu facem doua sau 3 jocuri mai mici la preturi mari și cu mult marketing?! Pentru vremurile lor GOW2 și GOW3 au fost capodopere comparativ cu GOW4.

      (Citează)

  3. As vrea foarte mult sa-l joc, dar doar daca va fi disponibil si pe GeForce Now. Un PC de gaming nu este in buget in viitorul apropiat.

      (Citează)

  4. Din păcate nu are suport k&m prea bun.

      (Citează)

  5. l-am cumparat si eu de pe Filelist, superb joc

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus