un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 7 decembrie 2021

7 Dec 2021  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Best and worse camera gear este amuzant:

  9 comentarii

 1. Bine că Renault nu face submarine.

    (Citează)

 2. reducere la emag numai din aplicatia de mobil. because why the fuck not. ma termina astia.

    (Citează)

 3. Comandat OLED-ul de 48″ seria C11 de la LG, iese la pret acceptabil. Daca aveam si voucher rabla, chiar era super afacere.

    (Citează)

 4. fix asta venisem si eu sa scriu, poate editezi intrarea, Radu sa adaugi asta.

  add:
  reducere la emag numai din aplicatia de mobil. because why the fuck not. ma termina astia.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus