un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 29 decembrie 2021

29 Dec 2021  ·

ȘTIRI  ·

3 comentarii

Au fost găsiți anticorpi care neutralizează varianta omicron. Pot sta la baza unui vaccin mult mai eficient. Italia 80.000 de cazuri noi ieri, Marea Britanie 130.000 de cazuri, Franța 180.000 de cazuri noi, Spania 100.000 de cazuri noi.

    3 comentarii

  1. 2022 este anul tigrului în China, din câte știu Japonia nu are nici o treabă cu asta.

    Vai, discriminare împotriva unor defecți. Intelectual știu ca e nașpa, dar ăștia care se dau drept femei… nu imi pasă de ei.

    FYI la Micron in China e carantină și lockdown de săptămâna trecută, deci iar vor crește prețurile la memorii.

      (Citează)

    • Fabrica Samsung din aceeasi zona cu cea Micron este inchisa cu productia oprita. Nu se face acolo decat 30% din productia de flash Samsung…

        (Citează)

  2. Legat de LastPass
    – se pare că nu a fost breach la ei, doar au blocat niste conturi pt siguranță
    – LastPass a devenit o mizerie, o groaza de oameni au trecut la BitWarden, opensource, moka, iar varianta premium are un preț modic (e mai mult o donație)
    – mereu activați 2FA, in special pt password managere

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus