un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 28 decembrie 2021

28 Dec 2021  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

Un seller eMAG deja vinde la preț dublu o consolă PS5 de acum două săptămâni. Cumpărată de la eMAG, vândută înapoi prin marketplace eMAG. Eu v-am zis că-i preț bun.

Un nou trailer Batman, The Bat and the Cat:

    12 comentarii

  1. Calumea Boxing day-ul la emag. Urmeaza Revelionul de pe 16 ianuarie, Ziua indragostitilor pe 1 februarie, Martisorul de pe 11 martie si Ziua copilului undeva prin septembrie.

      (Citează)

  2. TOATE chestiile vandute de emag pe care le am in favorite s-au scumpit fata de ieri. Nu exagerez. Vreo 10 produse.
    Am pus ieri in favorite un rahat de cablu USB, era 27 de lei, azi e 29,90. Nu era urgent, am zis ca nu ma duc la easybox pentru atata lucru. O sa-l iau probabil cu 25 peste cateva zile. Sau cu 35.
    La alea 3-4 produse pe care le cumpar regulat si stiu pretul “standard”, azi au un 10% peste. De obicei fac stocuri si completez cand e reducere 15-25% sub pretul respectiv.

      (Citează)

    • Am patit la fel saptamana trecuta cu 3 produse din 3 de la favorite. Le am acolo salvate si am vazut intamplator. Minim 6 lei la un produs de 55, restul mai mult. Au o dinamica a preturilor de speriat.

        (Citează)

    • luati acum, ca nu mai prindeti!

        (Citează)

  3. 1. Ubisoft plătește niste salarii mizerabile, pe toate pozițiile. Cunosc cel puțin 2 persoane care au primit niste oferte penibile, salarii de junior-midlevel. După care desigur au primit oferte cu 50% mai bune in alta parte.

    2. Faptul că unii fac specula cu PS5 îndeamnă că prețul inițial era bun? Nu cred.

      (Citează)

    • Pentru cei care voiau PS5, pretul initial era bun tinand cont de disponibilitatea actuala a consolei.

        (Citează)

  4. Eu sunt oare singurul care e zgaraiat pe ochi de cuvantul unicorn? …mama ei de treaba, acest cuvant il avem in limba noastra…e INOROG!

      (Citează)

    • Gustav:
      Eu sunt oare singurul care e zgaraiat pe ochi de cuvantul unicorn? …mama ei de treaba, acest cuvant il avem in limba noastra…e INOROG!

      O sa fii uimit, dar si unicorn e in dictionarul limbrii romane. La fel si licorn.

        (Citează)

  5. Gustav:
    Eu sunt oare singurul care e zgaraiat pe ochi de cuvantul unicorn? …mama ei de treaba, acest cuvant il avem in limba noastra…e INOROG!

    Ai dezvoltat aceasta reactie urmare a unor carti citite in decursul vietii. iti recomand sa te asezi pe un fotoliu si sa dai drumul la televizor ori de cate ori ai ocazia. Ai sa vezi ca o sa ti se para ciudat inorog si foarte potrivit unicorn. :)) ;)

      (Citează)

  6. Dell U2720Q a crescut la preț pe eMAG, dar e sub 2400 de lei pe pcgarage – tot un magazin al eMAG de fapt. Dar în 2 ani și de zile acest monitor nu a fost sub 2400 de lei.

    Ghiciți unde va fi comandat.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus