un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 24 decembrie 2021

24 Dec 2021  ·

ȘTIRI  ·

19 comentarii

Clipul de unboxing cu S21 FE 5G, cât o mai fi pe net:

    19 comentarii

  1. Era de asteptat sa se inchida Bata. Fata de acum 10 ani, cand aveau produse de super calitate, in ultimul timp nu prea mai gaseai nimic fain.

      (Citează)

    • Sa le fie tarana usoara. Nu pot sa uit cand au facut aroganta sa nu mai produca pantofi decat pana in marimea 45. Am ramas mut, aparent banii mei nu erau suficient de buni pentru ei. Mai intram din cand in cand in speranta ca poate o sa am noroc si gasesc ceva misto. Nimic tata nimic.

        (Citează)

  2. every single “stiri despre tehnologie”: ceva despre huawei. serios … fara google services au zero valoare pentru 90% dintre utilizatori. inteleg ca pica ceva de acolo, dar totusi …

      (Citează)

    • In domeniul wearables Huawei da ceata altor producatori, de exemplu. In ce priveste calitatea de fabricatie, produsele lor sint peste multi fabricanti, nu am vazut un laptop dar cred ca sta foarte bine in comparatie cu ceilalti.

        (Citează)

    • Să le cumpere membrii partidului comunist chinez produsele. Că sunt vreun miliard

        (Citează)

    • @Emil C, imi place asta cu “nu am vazut un laptop de la ei pana acum, dar sunt convins ca sunt foarte calitative”.
      Care sunt wearables-urile alea cu care “dau ceata” celorlalti producatori?

        (Citează)

  3. Salut Radu.
    Un Craciun frumos si un an mai bun alaturi de familia ta.
    Ca acum in 3, chiar poti zice familie.

      (Citează)

  4. Ela, cu exceptia situatiilor speciale, in 2 mai copilaresti.
    Sarbatori fericite si tie.

      (Citează)

  5. Ce stiri despre tehnologie, o luam si noi mai pe traditional – la mine in bloc a inceput deja sa miroasa a sarmale si a carne prajita.

      (Citează)

  6. Dar aia in productie, mai muncesc la Apple? Eu nu am mai vazut un iphone 13 de la lansare .. Cum era aia.. vreau sa cumpar telefon si nu am de unde ..

      (Citează)

  7. Cora vinde spaÈ›iile către vreun off-shore deÈ›inut tot de Cora, pentru a fi mai uÈ™or de externalizat profitul, asta dacă îl face È™i nu cumpără prea multă consultanță…

      (Citează)

  8. Kopa_Kopan:
    Ce stiri despre tehnologie, o luam si noi mai pe traditional – la mine in bloc a inceput deja sa miroasa a sarmale si a carne prajita.

    pai si a ce vrei sa miroasa? tu comanzi KFC de craciun?

      (Citează)

  9. S-a întors la Altex oferta la Samsung A52s cu căștile Galaxy Buds2 la pachet.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus