un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 2 decembrie 2021

2 Dec 2021  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

Primele observații despre Omicron sunt bune, zice OMS. Simptome ușoare, nu sunt indicii că vaccinurile n-ar funcționa, dar se propagă mai ușor decât Delta. MIT a spus că abia peste o lună putem trage concluzii.

Noul Range Rover:

    4 comentarii

  1. Ultima stire se refera la Titanfall 1, un joc bun, dar exclusiv multiplayer lansat in 2013, pe care nu il mai joaca mai nimeni. Nimic surpinzator aici. Titanfall 2 a fost mai reusit din toate privintele si e shoterul cu probabil cea mai buna campanie single player lansat in generatia PS4/Xbox One. Apare des la reducere. Il recomand!

      (Citează)

  2. Este doar impresia mea sau covidul vrea sa ajungă (sau sa îl ajungă) the flash. Apare covid, se răspândește mai rapid decât gripa, apare delta se răspândește și mai rapid, apare omicron se răspândește și mai rapid. Acuma serios cât de rapid se mai poate? Deja se cam repetă și știrile….asa au zis și de restul 🙄

      (Citează)

    • Poate raspandirea asta rapida are legatura si cu faptul ca acum totul este deschis. Suntem ceva mai relaxati si nu mai luam aceleasi masuri de siguranta. De exemplu la inceputul pandemiei in primavara-vara lui 2020 la mine in casa se dezinfectau cu spirt toate produsele ambalate. Iar legumele si fructele le spalam cu detergent/sapun pentru alimente. Si nu eram singurul. Acum nu am mai auzit pe nimeni sa faca asta.

        (Citează)

  3. Andrei G:
    Poate raspandirea asta rapida are legatura si cu faptul ca acum totul este deschis. Suntem ceva mai relaxati si nu mai luam aceleasi masuri de siguranta. De exemplu la inceputul pandemiei in primavara-vara lui 2020 la mine in casa se dezinfectau cu spirt toate produsele ambalate. Iar legumele si fructele le spalam cu detergent/sapun pentru alimente. Si nu eram singurul. Acum nu am mai auzit pe nimeni sa faca asta.

    Este corect si asta, dar ei vorbesc strict de varianta ca se răspândește mai rapid. Pentru ce ai zis tu se răspândește in mod egal toate variantele. Delta se zicea ca este rapida, acuma se zice de omicron ca este si mai rapida, si sunt curios care este diferența intre ele.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus