un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce am eu în comun cu Colbert și cu Christine din Selling Sunset

30 Dec 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

7 comentarii

Colbert și Anderson Cooper beau tequila Casamigos. Am recunoscut-o după etichetă, iar cea neagră este varianta Anejo, cea care a fost maturată cel mai mult în butoi.

Am băut Casamigos, este cea mai bună tequila băută vreodată de mine. Am băut toate tequila prezente uzual prin magazinele din România. Casamigos este mult peste ele, are o aromă plăcută și nu are atât de pronunțat acel gust puternic caracteristic de tequila care multor nu le place.

Aștept să beau și Teremana, despre care am auzit că ar fi la fel de bună, dar nu am găsit până acum în România.

Christine Quinn din Selling Sunet are tot cărucior de copii Cybex, ca și noi. Dintr-o dată mă simt mult mai elitist, având în vedere că în rest este îmbrăcată numai în Gucci, Versace și alte haine mega scumpe. Sunt averi mari acolo, dar uite că a luat tot Cybex deși putea alege orice tip de cărucior din lume. L-am recunoscut după siglă și design-ul landoului în imaginile de mai jos din S4E4:

Ce-i drept, are Cybex Priam, nu Melio ca noi, că probabil ea nu are probleme cu un lift comunist care este îngust. Priam costă 7.000 de lei preț de bază pentru modelul 2-în-1, cât patru de-ale mele. Modelul are însă și tot felul de ediții speciale în anumite culori sau cu modele gândite de niște creatori de modă și am văzut că este listat chiar și la 10.000 de lei pe site-urile românești. Tot duce copilul dintr-o parte în alta, dar na… mai cu stil.

Și da, mă uit la Selling Sunset pe Netflix. Și la Colbert, dar asta am zis de multe ori. Selling Sunset are însă ceva ce te prinde acolo, deși n-aș fi zis asta doar bazându-mă pe descriere. Este o combinație reușită de femei frumoase, case bune și scandaluri iscate din nimic pe teme #firstworldproblems, dar cu toate acestea ne-am uitat cu plăcere la toate episoadele.

    7 comentarii

  1. Copilul face 18 ani curând, așa că vom sărbători cu droguri și tequila. Eu, nefiind băutor de tequila, nu știu care e mai bună. Inițial m-am uitat la Casamigos Anejo, dar am găsit multe review-uri care spun că nu e chiar atât de mișto precum zice reclama. Așa că m-am reorientat spre Patron sau Don Julio. Dacă sunt în toane bune iau și o Casamigos, fac o comparație și îți spun.

      (Citează)

    • Mie nu îmi place tequila în general, nu suport mirosul ala, însă Casamigos mi-a plăcut. E mai discret mirosul, iar gustul mai complex.

        (Citează)

  2. Caruturile astea au suport de cutie de bucegi? Suporta sa cari un pepene mare sau un sac de cartofi? Stie sa sara borduri? Cam astea sunt criteriile in Romania. Aici ii Boston(Botosani), Iasington, Costangeles. Nu uita unde te afli :))))

      (Citează)

  3. cred ca in serialul de care pomenesti, ca in oricare altul, se practica product placement: asa a ajuns carutul acolo – se vede clar ca are succes ca oamenii cu copii mici nu se mai uita la un decolteu generos :D

    cu Teremana ma omoara The Rock pe fb, toata ziua soarbe din ea; stiu ca este a lui asa ca il intaleg :) in serialul Ballers obisnuia sa bea numai Don Julio

      (Citează)

  4. Pe când un top cu review-uri inginerești la cărucioare ?
    Sincer … m-ar interesa o recomandare de baby monitor, dacă se poate … chiar și în privat 😜

      (Citează)

    • Noi am luat mappy ceva entry level, sa vedem cum ne descurcăm cu modelul. Are niște chestii enervante – bateria tine cam o ora, deci noi ținem mo itorul la priza tot timpul. Are semnal pe o raza de cam 10m – in funcție de cum ai layout-ul casei e suficient sau nu.

      Acestea fiind spuse, își face treaba suficient de bine la un nivel Basic. Asa ca pt mine e destul.

        (Citează)

  5. Faine gagicile din Selling Sunset

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus