un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 30 noiembrie 2021

30 Nov 2021  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

La mulți ani celor numiți Andrei și Andreea! Să aveți o zi minunată!

  11 comentarii

 1. 2 – probabil de-aia nu răspund curierii la telefon când trimit SMS că vin dar nu vin

    (Citează)

 2. Audi are grila asa mare cam de prin 2005, doar ca nu e sparta in doua.

    (Citează)

  • Aia de pe Audi chiar arată bine…La BMW pur și simplu nu se potrivește grila aia deloc…Dar pana la urma e vorba de gusturi și nu te poți ca*a in ele…

     (Citează)

 3. Numai mie mi se pare ca ledurile de pe spate sunt copiate de la Renault? Iar in tetiere pare tot asa decupat logoul Renault. Cred ca designerii de la BMW au baut cam mult

    (Citează)

 4. Stirea anului: pleaca Ludwig de pe twitch

    (Citează)

 5. Bine că face Sonos un sub mai mic. Până la urmă am rămas la Arc în loc să o returnez și să iau Q950A, i-am mai luat și două Symfonisk și acum e ok. Dar nu prea am chef să dau 800 eur pe un subwoofer, sper ca ăla mic să nu fie atât de scump.

    (Citează)

 6. Urât tare BMW -ul.

    (Citează)

 7. Linkul cu reduceri de la emag da 404

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus