un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 2 noiembrie 2021

2 Nov 2021  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

 

49k doza 1.

    10 comentarii

  1. Mda, urâtă rău scăderea numărului de doze 1 din ultima vreme.

      (Citează)

    • Cu ce te afecteaza?

        (Citează)

    • Ca stăm cu masca pe stradă

        (Citează)

    • Stai oricum.

        (Citează)

    • Daca nu erau toti prostii care au descoperit conspiratia miezului din Fanta, era deja innabusita toata mizeria asta, nu stateam cu masca, mergea copilul la scoala fizic in loc sa se alieneze in casa, n-aveam restrictii peste tot etc etc.

      Dar si-a gasit Dorel (si altii din pacate mai destepti ca el) o noua teorie a conspiratiei, acum nu o mai ardem cu flacara violet, reptilieni si kkturi energetice din Carpati, acum o ardem cu complotul global COVID.

      Asa ca nu, nu stai oricum, stai din cauza prostilor.

        (Citează)

    • Vezi ca aici a castigat teoria conspiratiei. Pana si guvernantii nostri de 2 lei au dat plancarda jos cu “Vaccinatii nu transmit virusul”, lucru ce in alte tari era asumat de mai mult timp. Te vaccinezi strict pentru tine ca sa faci o forma mai usoara a bolii. Daca te-ai vaccinat tot poti murii, inasa de cele mai multe ori avantajul dat de anticorpii vaccinului te trece de pragul mortii.

        (Citează)

    • Deci daca lumea era vaccinata stateam oricum cu masca pe strada?
      De ce?

        (Citează)

    • cata:
      Cu ce te afecteaza?

      poate era o probabilitate mai mare ca atunci cand chem ambulanta (pentru orice) chiar sa ajunga?

      ps. cat timp nu e obligatoriu.. fiecare alege in dreptul lui cum si ce face..
      dar nu putem ignora faptul ca actiunile individuale au si consecinte colective.
      daca putem impune chestii pentru un motiv sau altul.. e alta discutie.

        (Citează)

  2. cata:
    Vezi ca aici a castigat teoria conspiratiei. Pana si guvernantii nostri de 2 lei au dat plancarda jos cu “Vaccinatii nu transmit virusul”, lucru ce in alte tari era asumat de mai mult timp. Te vaccinezi strict pentru tine ca sa faci o forma mai usoara a bolii. Daca te-ai vaccinat tot poti murii, inasa de cele mai multe ori avantajul dat de anticorpii vaccinului te trece de pragul mortii.

    Da, il transmit, dar îl transmit mult mai puțin pentru ca au virusul mai puțin timp și intr-o cantitate mai mica.
    În alte țări oamenii pot duce o viață cât de cât normala pentru că majoritatea s-a vaccinat și pentru ca lumea respectă regulile. În România nu poți spera la așa ceva.

      (Citează)

    • Se știa din faza 3 că îl pot transmite, nu a fost nimic nou acolo, nici n-am văzut pe nimeni mințind că vaccinul este 100% sigur, magic, mesianic.

      Unii sunt acum anti-vaxxeri cu un whataboutism din acesta despre cum autoritățile au mințit despre vaccin la început. Eu n-am văzut vreo minciună. Ce-i drept, am ascultat ce zic specialiștii despre vaccin, nu Orban.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus