un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 16 noiembrie 2021

16 Nov 2021  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Mercedes-AMG GT Black Series. Trebuie să fii foarte pasionat de circuit ca să dai 400.000 de dolari pe o mașină:

    11 comentarii

  1. mercedesul ala AMG GT Black are ceva din Dodge Viper de acum multi multi ani…

      (Citează)

  2. Chiar maine o sa am un interviu la Estee Lauder pentru o pozitie din acest centru. Chiar sunt curios cum va decurge.

      (Citează)

    • Mult succes

        (Citează)

    • Mult succes! Poate revii cu detalii, am tot vazut ca multe companii se orienteaza mai nou spre Romania pentru cercetare / dezvoltare, pare ca nu mai suntem doar piata de outsourcing. Si sunt curios daca e doar PR pentru outsourcing sau chiar piata merge in aceasta directie.

        (Citează)

    • CatalinR:
      Mult succes

      Alex:
      Mult succes! Poate revii cu detalii, am tot vazut ca multe companii se orienteaza mai nou spre Romania pentru cercetare / dezvoltare, pare ca nu mai suntem doar piata de outsourcing. Si sunt curios daca e doar PR pentru outsourcing sau chiar piata merge in aceasta directie.

      Au fost 3 sesiuni: 1 de tip info in care s-a prezentat compania Estee Lauder si ce scop va avea centrul tehnologic din Bucuresti. In principiu acesta va dezvolta diverse produse fie pentru clienti(un tool care sa iti permita sa testezi diverse nuante de ruj pentru a vedea care nuanta ar fi mai potrivita pentru client) fie pentru brandurile companiei pe diverse departamente(financiar, logistica, hr, etc). Au fost lucruri destul de generice. Roadmap-urile vor fi gestionate de cei din NY(cel putin asta a fost intelegerea mea), cel putin la inceput.

      A doua sesiune a fost un interviu tehnic destul de generic fara a intra in detalii despre diverse concepte(caching, logging, inteligenta artificiala, machine learning) si intrebari legate de experienta profesionala.

      A treia sesiune(interviul de cultura) a fost bazata tot pe experienta profesionala, dar in zona de soft skills cu diverse intrebari de genul, ce obiecte ai pe termen mediu-lung dpdv al carierei, ce este important pentru tine sa gasesti intr-o companie, etc…

      Au trecut 2 zile de la interviuri si nu am primit niciun feedback pana acum. Ce am inteles este ca ei au foarte multe pozitii deschise in momentul de fata si rolul acestor sesiune a fost sa vada daca as fi potrivit pentru una din pozitiile pe care le au ei deschise acum si daca da, voi fi contactat pentru alte discutii mai aprofundate pe zona tehnica.

      Nu stiu daca voi fi selectat pentru discutiile urmatoare pentru ca am ramas cu impresia ca ei si-ar dori niste devi seniori(ceea ce eu nu sunt) dar o sa vedem ce urmeaza. Per total a fost o experienta interesanta, indiferent de rezultat.

        (Citează)

  3. la EQB-ul ala nimic despre range. la un model electric.

      (Citează)

  4. Cahh, EQB-ul arata chiar urat, mai ales spatele. Plus, parca modelele astea noi, in special cele EQ*, nu mai arata deloc a Mercedes. Adica, daca pui un deget in fata siglei de pe bot, nu mai recunosti ca e Mercedes ala. Arata a bot de Skoda.

      (Citează)

  5. Nu stiu cum de ai scapat stirea asta: https://www.iasi4u.ro/audi-a-cumparat-mclaren-asigurandu-si-patrunderea-in-formula-1/

    Astia zic ca au batut palma, Audi inca nu recunoaste tranzactia

      (Citează)

  6. CatalinR:
    Mult succes

    Alex:
    Mult succes! Poate revii cu detalii, am tot vazut ca multe companii se orienteaza mai nou spre Romania pentru cercetare / dezvoltare, pare ca nu mai suntem doar piata de outsourcing. Si sunt curios daca e doar PR pentru outsourcing sau chiar piata merge in aceasta directie.

    Multumesc frumos. O sa revin cu update maine seara dupa ce voi avea interviurile. Ce pot sa va zic acum, e ca voi avea 3 interviuri de cate 30 de minute, primul fiind un info session, un interviu tehnic(cu accent pe proiectele pe care am lucrat) si unul cultural(e prima data cand aud de asa ceva). Din ce am vazut majoritatea sunt din NY, cu exceptia cuiva de la HR din Ro.

      (Citează)

  7. https://www.intersport.ro/magazin-online/black-friday/
    cine a pus poza aia acolo e un magar, incerci sa dai click pe linkuri ca sa iti dai seama ca nu exista.
    nici macar click pe “vezi produse” nu merge, ce sa mai zic celelalte categorii :)

      (Citează)

  8. Cubiti? Asta e traducerea in RO?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus