un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Otter are ofertele bune la încălțăminte de Black Friday

10 Nov 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE, PUBLICITATE  ·

6 comentarii

Ca și în anii anteriori, pentru încălțăminte veți găsi oferte foarte bune de Black Friday pe otter.ro și în magazinele fizice ALDO, Tezyo și Salamander de prin centrele comerciale. Reducerile au loc în perioada 12-14 noiembrie și încep sub sloganul #doarceconteaza. Ți-a distrus câinele sau înghețata pantofii? Nu-i nimic, acum îi poți înlocui cu un cost mic.

Uitați niște ghete Geox din piele întoarsă, albastru închis. Vor costa 229 lei la reducere, față de 509 lei preț normal. Par simple, suficient de elegante, confortabile.

Ghetele maro Skechers de mai jos vor costa 219 lei. Cele Otter din piele întoarsă, ușor de încălțat pentru că nu au șiret, vor fi 159 lei. Ghetele colorate Skechers i-au plăcut Matildei; la 139 de lei, pare super-ofertă.

 

Magazinele din grupul Otter vând câteva zeci de mărci de pantofi, inclusiv Clarks, Skechers, Nike, Otter, Ugg, Salamander, Boss, Epica, Armani Exchange, Aldo și altele. Probabil majoritatea modelelor sunt pentru femei, dar au și sute de produse pentru bărbați. Găsiți o listă mai mare de best deals aici.

 

Eu o să aștept reducerile pentru ceva de la Skechers. Skechers este unul dintre brandurile mele preferate, tot ce-am avut de la ei a avut talpă foarte confortabilă, pentru mers de distanță fără să te doară picioarele. Mă gândesc să încerc și ghetele lor. Toate ghetele mele de iarnă sunt voluminoase, bocanci mari, și în ultimii ani am ajuns la concluzia că nu prea mai sunt utili în iarna tipică din București. Ninge puțin, n-am mai mers de mult prin troiene adevărate, majoritatea drumurilor  le fac oricum cu metroul sau mașina. Anul trecut mi-au luat ghetele masive doar la munte… și nici acolo n-am avut nevoie de fapt de ele.

Mă uit însă după niște pantofi sport mai lejeri de vară, cu material prin care să respire foarte ușor piciorul. Vara aceasta am făcut o boacănă. Am vopsit balconul și ce m-am gândit eu? Ia să mă încalț cu pantofi cu botul un pic mai tare, nu cu papuci de casă, ca să nu-mi cadă ceva pe picior sau să nu mă lovesc în ceva (sunt predispus la astfel de pățanii).

Și nu mi-a căzut ceva greu pe picior… dar mi-a căzut vopsea albă, inclusiv 2 picături de vopsea pe bază de ulei sau email sau ce-o fi fost. N-am reușit să le scot nici cu diluant și frecat. Îi declar daună totală, până la urmă, deși i-am cumpărat acum un an și chiar îmi plăceau mult. Așa că acum caut o reducere bună la unii care să-i înlocuiască.

    6 comentarii

  1. Ghetele Geox par Ok, daca prind marimea 45, ma declar multumit. Apropo, intra la oferta dupa ora 20.
    Si eu sunt fan Skechers si urmaresc vreo doua modele.

    Am comandat azi de la FD niste pantofi Geox si am primit deja mesaj ca au fost predati curierului. Nice!

      (Citează)

    • Mă bucur că am intuit bine. Mereu mi-au plăcut pantofii Geox, când am mai purtat. Cred că și am unii mai de nuntă, ca să zic așa, foarte confortabili pentru stat o noapte întreagă în ei.

        (Citează)

  2. Ghetele Geox sunt de vis. Foarte comode. Le dețin de o lună, cumpărate la 409 lei din Tezyo. Nu ezitați. Port cam 42, pentru că am piciorul lat iau de obicei 43, dar la Geox, pe probate, s-a potrivit 42. Au un calapod mai relaxat.

      (Citează)

  3. Geox ăștia cum se comportă dacă te prinde ploaia? Merg de toată ziua, la muncă, sau sunt mai de duminică?

      (Citează)

  4. Ca de obicei, stau foarte prost la mărimi mari.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus