un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mâine dimineață începe Samsung Black

25 Nov 2021  ·

PUBLICITATE, TEHNOLOGIE  ·

20 comentarii

În linie cu Black Friday-ul internațional, Samsung lansează mâine dimineață promoțiile Samsung Black pe samsung.com/ro. Țin până duminică inclusiv.

Am lista de produse ce vor fi reduse, dar nu și prețurile lor din promoție. Pe acestea le vom vedea mâine.

Eu voi fi acolo pentru că în lista de reduceri este și ceasul Samsung Watch4 Classic. Acum două săptămâni îmi exprimam regretul că au la reducere doar Watch4 “și atât”, nu varianta Classic, care are acel bezel ceva mai masiv și îi dă ceasului un aspect ceva mai masculin, mai anti-jucărie.

Vor fi la reducere toate variantele de Classic, 42 și 46 mm, cu sau fără LTE, negru sau argintiu. Sunt curios la ce preț va apărea cel negru, care mi se pare cel mai mișto împerecheat cu o curea roșie.

Vor avea la reducere și Samsung S20 FE de 128 GB, toate culorile. Un telefon bun, probabil un best buy în această perioadă, având în vedere că este un S20 ceva mai ieftin. Va fi la reducere și Z Flip3 5G de 128 și de 256 GB, plus huse siliconice oficiale pentru acesta.

Din tablete, doar Tab S7 FE de 12,4″ va avea preț redus. Are rezoluție 2.560 x 1.600 px, stylus în pachet, 4+64 GB memorie și microSD, conectivitate USB 3.2 Gen 1. Este un model cu preț redus pentru cei ce vor o tabletă de mari dimensiuni, poate ca entry-point în activități legate de grafică și design.

Sunt și multe electronice și electrocasnice în ofertă, desigur. Au preț redus televizoarele lansate în acest an din gama Neo QLED, inclusiv un model 50QN90A, care are ecran de 50 de inci. Nici prea mare, nici prea mic.

Sunt reduceri la multe alte televizoare din gama 4K clasică, dar și la modelele lor speciale The Sero, The Serif, The Frame și The Terrace, că poate vreți un televizor pentru curte, cum se face uzual într-o curte; este un model de 2000 nits și carcasă IP55, gândit pentru a sta afară în orice anotimp. Toate sunt modele speciale, de fapt. The Sero are ecran rotativ, se mută singur din portrait în landscape și poate fi bine plasat într-un spațiu de prezentare, sediu de firmă, casă de iubitor de TikTok șamd. The Frame dublează și ca tablou, vine cu tot felul de imagini cu opere de artă în memorie și poate fi instalat pe perete în mod no-gap, plus că există diverse rame suplimentare pentru a fi și bine disimulat.

Și cele 8K intră în promoție, atât modelul QN800A cât și cel QN900A, ambele de 65 inci.

În materie de electrocasnice, Air Dresser-ul va fi redus la preț. Mi-ar plăcea așa ceva. Este un dulap de mici dimensiuni, gândit pentru câteva haine, pe care le igienizează cu abur de temperatură înaltă pentru a elimina bacterii și mirosuri și pentru a împrospăta țesătura. Cândva la o casă cu dressing…

Mai găsiți hote, plite cu inducție, cuptoare incorporabile, toate tipurile de frigidere, inclusiv cele Bespoke și cele French Door, dar și modele uzuale de cuptoare cu microunde și aspiratoare. Dacă vreți doar Samsung în casă, acum poate fi un moment bun pentru asta.

    20 comentarii

  1. Ai idee daca mergr Google Pay pe Watch 4? Sau alt mod de a plati cu el?

      (Citează)

  2. Galaxy Watch 4 Classic costa pe amazon.de aprox 300 eur minus 75 eur care se vor returna mai tarziu de catre Samsung (e o promotie acolo pe pagina, a se citi cu atentie), deci ar fi la final 225 eur. Samsung S20 FE e 399 pe amazon.fr

      (Citează)

  3. Stii ceva de vreun soundbar? Multumesc!

      (Citează)

    • Și eu sunt interesat de Soundbarul HW-Q950A. Am comandat la eMAG cu ridicare de la sediu și as vrea sa știu daca mai aștept pana mâine sau nu. Mulțumesc!

        (Citează)

    • Sa-mi zici pls cum e soundbar-ul. Am luat un Arc acum cateva saptamani dar as vrea sa il schimb cu un Q950A.

        (Citează)

  4. S20 FE merita daca e varianta 5G, cu chipset Qualcomm. Altfel nu e asa stralucit.

      (Citează)

  5. Luați-vă telefoane din Europa cu Exynos. Să vedeți ce vă plângeți mai târziu. 😅

      (Citează)

  6. ” inclusiv un model 50QN90A, care are ecran de 50 de inci. Nici prea mare, nici prea mic.”

    Prea mic.

      (Citează)

    • Prea bun, am testat un q70 de 55 intr-o camera 5 x 4 a trebuit schimbat cu unul de 49 ..

      Păcat ca nu e sincrona reducerea cu programul Rabla electro.. mai picau 400 lei cu buy-back..

        (Citează)

    • Wow, eu am pus un 75 intr-o zona de 4×3 si mi se pare perfect. Dar daca rearanjez mobila si extind zona de tv la 4×4 sau 4×5, mi se va parea mic.

        (Citează)

    • Poate cele oled..
      Qled e diferit si Samsung s-a jucat iar cu setarile de economie energie, dar poți aprinde o lampa de veghe dacă vrei sa menajezi ochii..

        (Citează)

    • Nu, tot LED e și ăsta. N-am avut buget de OLED de 75 și oricum nu aș fi luat, burn-in-ul e o problemă și camera e relativ luminoasă. Ochii sunt ok și cu ăsta, de obicei dau brightness-ul la 60% seara.

        (Citează)

    • Am un proiector de ~85” intr-un spatiu asemanator si e perfect. cum sa pui televizor de 55” si sa zici ce e prea mare ? :)).

        (Citează)

  7. Claudiu:
    Luați-vă telefoane din Europa cu Exynos. Să vedeți ce vă plângeți mai târziu. 😅

    De ce? Poti te rog sa explici? Am obtinut un S21 prin ceva combinatie in familie, si sunt curios.

      (Citează)

  8. Mijto blackfridai. 2250 costa teveul pe care l-am luat acu 2 saptamani cu 1700. Recomand.

      (Citează)

  9. Oare au dat drumul? Ca nu scrie nicaieri nimic de genul asta…

      (Citează)

  10. Nu le merge pagina de BF, cuponul pentru S20 FE 4g nu merge pentru ca nu se comercializează produsul,A52s nu au deloc stoc.

    Jenant.

    Nu văd pe nimeni zicând pe aici sa fi luat ceva.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus