un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 25 octombrie 2021

25 Oct 2021  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

83,5K doza 1 făcute ieri. Noi restricții au intrat în vigoare.

    13 comentarii

  1. De-a lungul anilor am observat si eu ca Pampers sunt mult mai generosi cu reducerile. Din pacate, sau din fericire, noi am folosit doar Huggies atat scutece cat si servetele. Mai ales pentru fetitie, pe roz, sunt o minunatie.

      (Citează)

    • Culoarea este irelevanta… cel mai tare conteaza substantele pe care le contine si de la care copilul poate avea alergii sau iritatii… noi cu Huggies nu ne-am inteles si singurul care a functionat a fost Pampers Premium Care… si cred ca am incercat cam tot(inclusiv scutece de pe Amazon sau de la DM)… felicitori parintilor care reusesc sa rezolve problema cu scutece low-cost si nu trebuie sa creasca bugetul marilor companii cu variante premium…

        (Citează)

    • Cred ca pe Dan l-a deranjat mai mult ca ai asociat culoartea roz cu fetele. In 2021 ar trebui sa fim mai PC.
      Am vazut si noi ca ceeea ce a mers pentru un bebelus fata nu merge la fel pentru un baiat. Cea mai buna varianta pt baiat a fost marca proprie de la Mega Image. peste Pampers Premium Care si Huggies, pe care i-am testat o singura data.

        (Citează)

    • La inceput Pampers, apoi am trecut pe marca Lidl.

        (Citează)

    • Am folosit de toate până acum. Pampers, Huggies, Happy mi s-au părut la fel. Iau ce găsesc la ofertă.

      Văd că laudă mulți Huggies. O să le dau mai multă atenție, dar poate contează mai mult după ce începe diversificarea?

        (Citează)

  2. scutece [..] pe roz, sunt o minunatie.

    Chiar crezi ca are vreo relevanta ce culoare are scutecul cand in el face pipi sau caca? Si nu il tine mai mult de cateva ore?

    Succes! Sa va fie sanatoasa!

      (Citează)

  3. Huggies au 2 modele: cele roz ultra confort, si cele crem elite soft.

    Personal cumparam doar elite soft, mi se par ca absorb mai bine urina si rezista mai multe ore decat celelalte roz.

    Calitatea scutecelor este important, astfel pot aparea iritatii, rosatii, innclusiv infectii, in special la fete.

      (Citează)

    • Asa e, la primul baiat foloseam in draci Sudocrem, se irita si dimineata era pisat tot. Am schimbat pe Huggies, aceleasi dimensiuni, dimineata era uscat. Pampers premium vs Huggies alea soft.

      La al doilea n-am mai folosit atata Sudocrem ca i-am pus doar Huggies.

      Vanam promotiile mai ceva ca black friday. Un Genius ar fi fost genial atunci, deja ma cunosteam cu doamnele de la posta.

        (Citează)

  4. +1 si eu pt Huggies. mai ales cele de night, chiar tine. pampers zice 12h pe pachet dar tine cam 4h. am folosit cam tot de la pampers dar huggies as zice ca-s peste.

      (Citează)

  5. Sunt curios si eu ce mare “sfaraiala” mai face NASA cu demult asteptata racheta SLS si mai ales la ce cost …
    Cu pasii inapoi facuti cu capsula Starliner , a celor de la Boeing, nu cred ca sunt prea multe surse de optimism… Urmariti-l pe Scott Manley pe youtube, americanii rationali intra in pamant de rusine, ca tot la Soyuz vor trebui sa apeleze ca sa ajunga pe Statia Spatiala internationala…
    In ast timp, Elon Musk isi freaca palmele in asteptarea unui contract banos cu NASA, mai ales ca nu se mai aude nimic despre “New Glenn” de la Blue Origin, iar Jeff Bezos va paria pe zboruri de turism suborbitale …
    Eu pariez pe chinezi ,din toate punctele de vedere ! (noua statie spatiala si cercetarile pe Marte…)

      (Citează)

  6. Dan:
    Culoarea este irelevanta… cel mai tare conteaza substantele pe care le contine si de la care copilul poate avea alergii sau iritatii… noi cu Huggies nu ne-am inteles si singurul care a functionat a fost Pampers Premium Care… si cred ca am incercat cam tot(inclusiv scutece de pe Amazon sau de la DM)… felicitori parintilor care reusesc sa rezolve problema cu scutece low-cost si nu trebuie sa creasca bugetul marilor companii cu variante premium…

    Culoarea nu este irelevanta. Unii parinti stiu ca chiar exista o diferenta intre scutecele pentru fetite si cele pentru baieti:

    Q. What is the difference between boy and girl nappies?
    Because boys and girls have different absorbency needs, Huggies Nappies are designed to have absorbency where your baby needs it the most. Boys produce a greater concentration of urine at the front of the nappy where girls have a relatively even distribution of urine with a slightly higher concentration in the middle to the back of the nappy. Huggies Boy and Girl Nappies have been developed based on extensive testing with both Australian and New Zealand babies to maximise dryness and minimise leakage during the day and night for all babies.

      (Citează)

  7. Încearcă și Huggies, și noi la al nostru cu huggies n-avem probleme chiar și o noapte-ntreagă. Bine, e plin dimineața nu mă-nțelege greșit, dar e uscat și nu se irită deloc.

    Dar…sunt chestiuni subiective și trebuie încercat mai multe branduri, produse, vezi care se potrivește cel mai ok.

      (Citează)

    • Am încercat Pampers, Huggies, Happy și încă unele, n-am văzut diferențe. Cred că este prea mică momentan ca să conteze. Poate după o vârstă devine mai importantă calitatea scutecelor.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus