un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 19 octombrie 2021

19 Oct 2021  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

  6 comentarii

 1. iCârpă…

    (Citează)

 2. Am încercat aplicația SOLO pentru PFA, până când mi-au cerut să-mi deschid cont la altă bancă, atunci am renunțat.

    (Citează)

 3. Carpa aia de 19 parai, e exemplu perfect de strategie apple, daca pricepti ce vreau sa zic.

    (Citează)

 4. Daca mergi in primul dedeman gasesti carpe pentru masina cu 50 lei lejer. Asa ca nu mi se pare strigator la cer pentru o batista cu brand apple. Daca se cumpara inseamna ca era piata si pentru asa ceva.

    (Citează)

 5. Am avut afacere in Romania pana acum 5 ani. Foloseam Smartbill. Recomand.

  Asta apropo de SOLO pentru PFA.

  Uite ce avea Smartbill pe blog acum 2 ani:
  https://blog.smartbill.ro/pfa-versus-alte-forme-de-organizare/amp/

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus