un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 11 octombrie 2021

11 Oct 2021  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Două zile la rând cu mai multe doza 1 decât doza 3.

  13 comentarii

 1. Legat de Altex care construieste in Pipera, simt nevoie sa imi exprim frustrarea legata de (aproape) toti dezvoltatorii care construiesc la periferie.
  Cine ar vrea sa lucreze sau sa locuiasca la marginea Bucurestiului? Exista atatea cartiere centrale sau semi centrale mult mai atractive pt toata lumea (Victoriei, Romana, Universitate, Cotroceni, Floreasca, Tineretului, Carol, chiar si Tei, Stefan cel Mare, Iancului, etc), dar toata lumea construieste in Pipera, Militari si Nicolae Grigorescu…

    (Citează)

  • teren de 10mii m2 liber in zona universitate-romana-victoriei? si daca ar exista, la ce pret? ghici de ce constructiile pe suprafete mari se fac la periferie…

     (Citează)

  • Eu din contra, sustin ca magazinele mari nu au ce cauta in centrul orasului. Acolo sa ramana doar chestii pretabile unui parter de bloc. In multe orase dedeman are magazin in centru, adunand masini acolo si incurand traficul aiurea ca normal ca nu vii sa iei parchet cu autobuzul. E comod sa ii ai langa bloc, dar pe termen lung ne furam caciula singuri.

     (Citează)

  • Sper ca ai fost sarcastic.Daca nu ai fost sunt curios care sunt avantajel vazute de tine si cum ti-ar conveni sa fie un centru comerciala langa locul unde locuiesti. Sa vina zilnic mii de masini la el, sa vina tiruri cu marfa, sa porneasca ocazional alarma de incediu(noaptea)….

     (Citează)

  • Scuzati, am citit cladire de birouri sau blocuri, nu magazin, my bad :)
   Magazinele sunt ok, oricum avem malluri peste tot in Bucuresti.
   Ramane valabila reactia mea legata de birouri si blocuri :))
   Si da, stiu ca in centru e mai greu, ca trebuie sa cumperi 4-5 case pe care sa le darami, ca e mai scump, dar asta nu e un motiv sa mutam totul la periferie, mai ales cand mp construit se vinde cu 2500 EUR.

     (Citează)

 2. Magazin fizic in era online si covid care muta multe afaceri in online. Bineeee Altex

    (Citează)

  • Magazinele astea sunt full si fac vanzare foarte mare…Afacerile in online din electrocasnice se fac la vest de noi. Pana vom ajunge si noi acolo vor mai trece cativa ani…

     (Citează)

  • Lasa ca sunt bune magazinele altex. Poti sa te duci sa vezi frigiderul sau televizorul ala pe care o sa-l comanzi apoi de la emag.

     (Citează)

  • tu crezi ca magazinele astea se planuiesc pentru situatia de acum?

     (Citează)

 3. Legat de Altex; este ciudat ca nu au cumparat mai bine terenul fix de langa Global unde este o groapa acolo de vreo 12 ani; puteau extinde si parcarea subterana cu ocazia asta. Familia Becali cum a intrat in posesia atator hectare din Pipera?

    (Citează)

 4. Google intenționează să îmbunătățească aplicațiile sale de iOS.

  Google apps on iOS have long looked and functioned near identically to their Android counterparts.

  Prin asta să înțeleg că recunoști, în final, ca iOS e mai bun decât Android? 😁😋

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus