un blog de Radu Dumitru

15% reducere la toate aspiratoarele-robot cu codul "nwradu"! Am și YouTube.

Știri despre tehnologie – 9 septembrie 2021

9 Sep 2021  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

DJI OM5 este un nou gimbal de telefon. Șmecheria este că-i extensibil, ca un selfie stick. Nu-i rea ideea, dar asta i-a înjumătățit autonomia bateriei. Not bad, dar nu pare un motiv să upgradezi de la OM3 sau OM4.

  4 comentarii

 1. La razer ala is 2 directii si 4 sensuri. Aveam mai multe asteptari :D

    (Citează)

 2. Maldive nu este o destinatie ieftina dar faptul ca s-a introdus un zbor direct arata cat de mult conteaza o decizie buna acolo unde trebuie.

  Se aude Tarom?

    (Citează)

  • Merge și o escală, câtă vreme este scurtă și pe direcția corectă. Adică e ok să zbori via Istanbul, Doha sau Dubai spre Maldive. Nu e ok să mergi întâi în Paris sau Frankfurt ca apoi să revii pe deasupra României.

     (Citează)

 3. “California trece o lege” -> california passes a law….nu asa se traduce in romana. Mai baga o fisa.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus