un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 6 septembrie 2021

6 Sep 2021  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

4.000 de vaccinuri făcute ieri, inclusiv doza 2.

    7 comentarii

  1. De abia astept legea UE cu 5 ani updateuri obligatorii (sau 7 ani, daca va fi varianta propusa de nemti). Eu nu mai pot folosi aplicatia Lidl Plus (nici Kaufland) pe telefonul meu, ca au facut ei update si nu mai merge decat pe versiuni noi de Android.

      (Citează)

    • Kopa_Kopan:
      De abia astept legea UE cu 5 ani updateuri obligatorii (sau 7 ani, daca va fi varianta propusa de nemti). Eu nu mai pot folosi aplicatia Lidl Plus (nici Kaufland) pe telefonul meu, ca au facut ei update si nu mai merge decat pe versiuni noi de Android.

      Cauta pe apkpure ultima versiune compatibila cu telefonul tau. Asa am facut pe al meu tv-box, unde nu mergea pentru ca aveam root facut, am cautat ultima versiune ce era compatibila.

        (Citează)

  2. Hehe, Sony a incercat sa puna o taxa pe upgrade-ul la PS5, desi initial anuntasera ca va fi gratis. E bine ca si-o iau in freza. Sunt tot mai lacomi in ultima vreme. BTW, ai vazut noul revision de PS5 care il downgradeada, dar fara a scadea pretul de retail?

    https://www.youtube.com/watch?v=taKKVBVoKhg

      (Citează)

  3. – “The EQE sedan is the automaker’s answer for anyone who wanted the flagship EQS but couldn’t afford it.” – well hello there.

    – Europa poate să cumpere toată producția ASML pe următorii 20 de ani (după ce se termină lista actuală de comenzi) și să vezi cum vine TSMC să facă niște fabrici aici.

    – Dune va fi singurul film pentru care mă voi duce la cinematograf anul ăsta.

      (Citează)

  4. Peste 100 ani: ce plm facem cu bateriile astea uzate?

      (Citează)

  5. Stie cineva o data de lansare in Romania pentru Dune? Pe imdb apar tot soiul de date, inclusiv 16-17 septembrie pentru o serie de tari. Romania lipseste, evident
    https://www.imdb.com/title/tt1160419/releaseinfo?ref_=tt_dt_rdat

    In US e clar 22 octombrie, si apare aceeasi data in multe tari (inclusiv Bulgaria).
    Tare ma tem ca nu o sa mai avem cinematografe deschise la data aia.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus