un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 27 septembrie 2021

27 Sep 2021  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

De astăzi ar fi bine sa aveți cu voi certificatul de vaccinare când ieșiți pe afară. Iată cum să-l puneți pe telefon.

  12 comentarii

 1. La cate știri scrii despre China / Xiaomi / Huawei cred că ești deja de mult sponsorizat de ei …

    (Citează)

  • Da, mi-au dat bani să scriu cât de grețoasă a fost primirea CFO-ului Huawei și despre cum Xiaomi ar putea fi următorul brand pe lista de interzicere a americanilor. Nu vrei să-ți vând un Torser? Pari să te pricepi la bani și investirea lor corectă.

     (Citează)

  • sa nu uitam cum toti piscotarii astia au facut vizita pe la sri, si stabilesc trendul dupa cum dicteaza serviciile.
   vezi discutiile de 5g gen

     (Citează)

  • surpriza serii va fi cand va realiza ca era mai in siguranta in inchisoare, in Canada.

     (Citează)

 2. certificatul ala verde o sa devina la fel de useless ca si vaccinul in 2 pasi si 3 miscari.
  creste rata de covidei incat o sa se inchida iar toate chestiile, vaccinati or ne.
  arabocu face deja probe de microfon si gargara cu ou crud, sa poata sa ne certe toata iarna

    (Citează)

 3. Meng n-a fost la inchisoare, n-a putut sa paraseasca Canada cat timp s-a judecat procesul pentru extradare. Au avut si canadienii de castigat, ca tocmai si-au recuperat doi cetateni. Problema cu Huawei e simpla: unii nu vor sa accepte ca si chinezii pot face chestii bune de capul lor si la un cost mult mai mic decat pot face europenii, ca americanii n-au nici o firma care sa produca echipamente 5G.

    (Citează)

  • De fapt nu prea ai inteles care este problema. Unii nu vor sa accepte ca o companie sustinuta financiar de statul chinez sa intre pe pietele din Vest si sa instaleze echipamente intr-un sector strategic (care are inclusiv importanta militara).
   Stiu ca probabil ai ascultat propaganda facuta de Huawei pe toate blogurile din Romania, dar poate ar fi bine sa discuti si cu un inginer care a lucrat cu echipamentele lor. Sa iti spuna cum totul este controlat din sediul central din China si cum companiile de telefonie au acces limitat pe echipamentele 5G instalate.

     (Citează)

 4. Adelo:
  La cate știri scrii despre China / Xiaomi / Huawei cred că ești deja de mult sponsorizat de ei …

  atunci cand va deschide apple magazin in Ro, cu siguranta va scrie si despre ei. Deocamdata doar chinezii ne baga in seama.

    (Citează)

 5. “nearly three years in house arrest in Canada”, nu a facut nici macar inchisoare.

    (Citează)

 6. Apropo de iPad mini, proaspat lansat. E de verificat asta.
  https://www.tomsguide.com/news/ipad-mini-6-already-has-a-major-issue-what-you-need-to-know

    (Citează)

 7. Samsung si Apple devin incet incet irelevanti pe piata telefonelor. Nu zic ca nu vor vinde in continuare insa o sa vanda brandul si marketingul si nu calitatea telefonului. Trecut de la S10 la S21+ si pot sa zic ca telefonul este o mare dezamagire 2 ani mai tarziu si nu aduce nimic nou. La fel si Iphone.

    (Citează)

  • La Samsung, dpmdv, inovația telefoanelor mobile a murit subit după lansarea lui Note 8 în septembrie 2017.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus